Koşamayanlar İçin Koşacak

İzmir’de bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Maratonİzmir için geri sayım başladı. 17 Nisan’da binlerce kişinin koşacağı Maratonİzmir’de Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve destekçileri de omurilik felçlisi bireyler için koşacak.

  • 0
  • 173
Koşamayanlar İçin Koşacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Maratonİzmir, Türkiye’nin dört bir yanından sporcular ve sporseverleri bir araya getirecek. Maratonİmzir’de atletler 42 kilometrelik koşuda Alsancak üzerinden Karşıyaka’ya ulaşacak ve Bostanlı İskelesi’ne gelmeden dönecek. Aynı parkurdan bu kez Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden İnciraltı’na varacak atletler, Marina İzmir’den dönerek başlangıç noktasında yarışı tamamlayacak.

“Koşarak omurilik felçlilerine destek olabilirsiniz”
Bunun yanı sıra 3. Maratonİzmir Adım Adım ile yardımseverlik koşusuna da ev sahipliği yapacak. Yardımseverlik koşusu kapsamında omurilik felçlisi bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşması için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği bu yıl da Adım Adım oluşumu birlikte koşacak. Bu güne kadar yardımseverlik koşularında 2456 kişiye akülü tekerlekli sandalye temin ettiklerini söyleyen TOFD Genel Başkanı Semra Çetinkaya, “Maratonİzmir sporseverler için unutulmaz bir deneyim sunarken, her yıl yüzlerce kişinin hayatını da iyileştirmeye yardımcı oluyor. Biz de her yıl olduğu gibi bu yıl da destekçilerimizle Maratonİzmir’de yerimizi alıyoruz. Koşamayanlar için koşanların sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Maratonİmzir’de yol arkadaşımız olmak isteyen herkesi maratonizmir.org, yardımseverlik kampanyası açmak isteyenleri ise ipk.adimadim.org adresleri üzerinden kaydolarak yanımızda olmaları bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv