KOSGEB MENEMENLİ KOBİLERE PROJE TANITIMI YAPTI

  • 0
  • 693
KOSGEB MENEMENLİ KOBİLERE PROJE TANITIMI YAPTI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir KOSGEB Kuzey Müdürü Dr. Özgür Armaneri’nin katılımıyla Menemen Ticaret Odası Seminer Salonunda “KOSGEB Destekleri ve Kobi Projelerini Destekleme Programları” hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Programa Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Cengiz, Meclis Başkan Vekili Erkan Çoban, Meclis Üyesi Önder Zorba ve Menemen İlçe Meslek Odası Başkanları katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral; “Ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi için girişimci sayısının artırılması gerekiyor. Biz bu düşüncede olduğumuz için elimizden gelen her şeyi odamızda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Menemende böyle bir ilginin ve kalabalığın olması beni mutlu etti. Bu yarınlar için Menemenin daha da büyüyeceğini gösteriyor. Programımızın herkese faydalı olmasını dilerim” dedi.

Dr. Özgür Armaneri, ilk başta KOSGEB ile genel bilgiler verdikten sonra, KOSGEB Destek programlarının ayrıntılarına girdi. Bunlar; ARGE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İşbirliği – Güçbirliği Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı (YENİ), Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programı, adı geçen programların içeriklerinden tek tek ele alan Armaneri, gerek sektörel gerekse şahıs bazlı hibe ve genel desteklerden bahsetti.
Programın sonunda Menemen Ticaret Odası’nın plaketini takdim eden Yılmaz Güral, Dr. Özgür Armaneri’nin katılımından dolayı teşekkür etti. Ayrıca böyle bir programı hazırladıkları Menemen Ticaret Odası’nın tüm çalışanlarına teşekkür ederek, tüm misafirlerin katılımından duyduğu memnuniyeti belirtti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv