Küçük Kulüp Sponsorluklarını Arttırıyor

  • 0
  • 546
Küçük Kulüp Sponsorluklarını Arttırıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

70 yıllık geçmişiyle İzmir’in ileri gelen sanayicilerin, tüccarların, yerel yöneticilerin ve Levantenlerin üyesi olduğu Küçük Kulüp ile Ege Bölgesinin Kurumsal Yönetim anlayışını benimsemiş ve Ege bölgesinin en büyük sigorta aracılarından biri olan ve sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda olan Can Grup Sigorta arasında imzalanan yardımcı sponsorluk anlaşması düzenlenen kahvaltıda basına tanıtıldı.
Sözleşmeye göre 1 yıl boyunca Küçük Kulup bünyesinde organize edilecek tüm sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde kulübe desteğini sürdürecek.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik “Can Grup Sigorta’nın da yardımcı sponsorluğu ile Küçük Kulüp olarak gücümüze güç kattık. Ege Bölgesi lider sigortacılık firması olan Can Grup’un  kulübümüzün vizyonu ile tam olarak örtüştüğüne inanıyoruz. Ana Sponsorumuz Paloma Hotels, yardımcı sponsorlarımız Can Grup ve Kent Hastanesi ile Küçük Kulüp tarihinde bu yıl en büyük sponsorluk bütçesini yakaladı.”dedi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında Can Grup Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Can  ise “Spor ve çocuk temalı organizasyonlarda yer almak ve gerek sponsorluklarla gerekse sosyal sorumluluk projeleri ile kurum ve kuruluşlara desteklemek Can Grup sigortanın misyonunu oluşturmakta. Yıllardır üyesi olduğum Küçük Kulüp’e destek vermek bizim için bir gurur.” Dedi.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv