Küçük Kulüp’te Üçüncü Sarıgedik Dönemi

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik,  derneğin olağan seçimli Genel Kurulu’nda tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

  • 0
  • 1.294
Küçük Kulüp’te Üçüncü Sarıgedik Dönemi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik,  derneğin olağan seçimli Genel Kurulu’nda tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

İzmirli duayen iş adamı Kemal Çolakoğlu’nun Divan Başkanlığını yaptığı kongrede Emre Sarıgedik başkanlığında Yönetim Kurulu yeniden belirlendi. Geçen dönem yönetimde görev alan Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Ayşegül Kurtel, Gülgün Hıdır, İlker Genç, Mustafa Nafiz Delen yeniden göreve seçilirken listeye Ümran Uysal ve Mark Sevinti eklendi. Ayrıca 2016 yılı hesapları görüşüldü, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi ve 2017 bütçesi onaylandı.

Kongre sonrası açıklama yapan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “ Küçük Kulüp, adının küçük olmasına rağmen gücünün çok büyük olduğu Türkiye’mizin en önemli ve güçlü kulüplerinden biridir. Göreve geldiğimiz 2013 yılından itibaren hızla büyüyen Küçük Kulüp, 74 yıllık tarihinin de gücüyle bu gün geldiği noktada İzmir’in en önemli lobisine sahip tenis kulübü olmasının yanı sıra, üst düzey üyeleriyle Türkiye’nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline gelmiştir. 
İlk görev dönemimizde öncelikli hedefimiz sosyal açıdan kulübümüzü kalkındırmak oldu. Verdiğimiz davetler, içerikli sohbetler-paneller, üye ilişkilerini kuvvetlendirme, genç üyelerin katılımı, eski üyelerimizin tekrar kazanımı, kulübümüze aidiyet hissi kazandırma ve benzeri birçok nokta ile kulübümüzü bir STK tarzında yönetmeye çalıştık. İkinci görev dönemimizde yatırım ayağımızı kulübümüzün ana direği olan tenise yönlendirdik ve dünya tenisinin 1 numaralı toprak kort sistemi olan antuka kort sistemini kulübümüze kazandırdık. Üçüncü görev dönemimizde de kulübümüzü geliştirmek adına yine tüm gücümüzle çalışacağız. 

Gerek şahsımı gerekse Yönetim Kurulu’nda görev yapan arkadaşlarımızı yürekten destekleyen başta Divan Kurulu Başkanımız Sn. Kemal Çolakoğlu’na, tüm eski başkanlarımıza, kulübümüzde emeği olan geçmiş dönem tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm değerli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Aramıza yeni katılan ve geçmiş dönemde birlikte çalıştığımız tüm Yönetim Kurulu üyelerimize yeni dönemde ki çalışmalarında başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.
1.    Emre SARIGEDİK – Başkan
2.    Ahmet ASLANER – Üye
3.    Ayşegül KURTEL – Üye
4.    Gülgün HIDIR – Üye
5.    İlker GENÇ – Üye
6.    Mark SEVİNTİ – Üye
7.    Mustafa Nafiz DELEN – Üye
8.    Sadık Arda YAĞCI – Üye
9.    Ümran UYSAL - Üye
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv