Küçük Şeyler’in yüzme keyfi!..

  • 0
  • 545
Küçük Şeyler’in yüzme keyfi!..
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

‘Suflörsüz eğitim’ veren ve “Burada her şey küçüğün” ilkesiyle haklı bir yer edinen Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’nun öğrencileri, yaz okulu programı kapsamında başladıkları yüzme kurslarında da kendilerini gösteriyorlar… Kurs süresince iyi yüzmek için gerekli tüm hareketleri büyük bir ciddiyetle yapıyorlar. Kavurucu sıcaklarda havuzdan çıkmak istemeyen öğrenciler haftanın 3 günü kursa gitmenin keyfini yaşıyorlar.

Öğrenciler yaz okulu kapsamında kas gelişimini büyük ölçüde destekleyen aktivitelerden olan yüzmeyi de çok sevdiler. Eğitimli kurs öğretmenlerinin eşliğinde su içinde yapmaları gerektiğini öğrenen öğrenciler kendilerini rahatlatan hareketlerle kısa sürede büyük aşama kaydettiler. Özellikle suda tek başlarında kaldıkları zaman kendilerine olan özgüvenleri ön plana çıkan öğrenciler kurs öğretmenlerinin denetiminde rahat hareket etme olanağı buluyorlar.

Okul Müdürü Selami Korkmaz, “Çocuklarımızın bedensel sağlık, fiziksel gelişimlerini sağlayan, özgüveni destekleyen, bir konuya konsantre olabilmeyi, odaklanabilmeyi sağlayan, iletişim kurabilme ve iradesine hakim olma becerisini geliştiren kurslara ilgi göstermeleri bizleri mutlu ediyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv