Kuklalar, minik sanatçıların ellerinde canlanacak!

  • 0
  • 1.384
Yazı Boyutu:

Forum Bornova’da15-16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerle çocuklar, CharlesPerrault’un ünlü eseri Kırmızı Başlıklı Kız’ı kuklalarla canlandıracak. 

İzmir’in en prestijli alışveriş merkezlerinden ForumBornova, dünyadaki sayılı kukla festivallerinden biri olan ve bu yıl 8. kezdüzenlenen İzmir Uluslararası Kukla Günleri kapsamında, Forum Bornova KuklaOyunu Yarışması’nın 6.’sını 15-16 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek.

Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler, veliler ve takipçisi olanseyircilerinin de merakla beklediği ilköğretim okulları arası Forum BornovaKukla Oyunu Yarışması’nda, bu yıl 22 okulun öğrencileri, Charles Perrault’unünlü eseri Kırmızı Başlıklı Kız’ı sahneye koyacak.

Gelenekselleşen yarışmanın küçük kukla sanatçıları,profesyonelleri bile hayrete düşüren performanslarıyla, seyircilere keyifli veeğlenceli dakikalar yaşatacak; hayal gücünün zenginliğinin ve yaratıcılığınherkes için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlayacaklar.

Geleceğin sanatçılarının kuklalarla gerçekleştirecekleri heyecandolu oyunları kaçırmak istemiyorsanız, 15-16 Mart tarihinde Forum Bornova’dabuluşalım…

Forum BornovaKukla Oyunu Yarışması’na katılacak okullar: 23 Nisan İlkokulu, Aliağa TED Koleji, Bornova Koleji, ÇağdaşYaşamı Destekleme Derneği, Çakabey Koleji, Çamlaraltı Koleji, EÇEV (Altındağ),EÇEV (Yamanlar), Fatih Koleji, Fatoş Nurcan Abla Koleji, Gelişim Koleji,Işıkkent Eğitim Kampüsü, İzmir Amerikan Kültür Koleji, Kemalpaşa Sekiz Eylülİlkokulu, Kılıçaslan İlkokulu, Meliha ve Doğan Akad İlkokulu, Özel Ege Lisesi,Özel Tevfik Fikret İlkokulu, Rota Koleji, TAKEV, TEGV, Yönder Koleji
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv