Kültürpark için söz sizde!

  • 0
  • 946
Kültürpark için söz sizde!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürpark’a yeni bir kimlik kazandırılması konusunda kentin kanaat önderleriile “ortak akıl” toplantıları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Fuarsüresince  de İzmirlilerin görüşlerini alacak.

 

Fuarın Gaziemir’e taşınmasından sonra Kültürpark’a yeni birkimlik kazandırmayı amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem internetortamında hem de İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) süresince anket düzenleyerekvatandaşların görüş ve önerilerini alacak.

Kente fuarcılık alanında atılım yaptıracak Gaziemir’dekiYeni Fuar Kompleksi'nin inşaatını tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediyesi,bir yandan da Kültürpark’ın geleceği şekillendirmek için çalışmalarınısürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun evsahipliğinde, “ortak akıl” ve ”katılımcı demokrasi” anlayışı çerçevesindekentin farklı kesiminden temsilcilerin katılımıyla iki toplantı gerçekleştirenve Kültürpark'ın işletim modeli ile yüklenecek fonksiyonlarla ilgiligörüşlerini alan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İzmirlilerin fikrini alacak.

 

İster Fuar’da, ister internet başında

29 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan,ziyaretçi sayısı açısından Türkiye'nin en büyük fuarı İEF, Kültürpark alanınınyeniden planlanmasına katkı koymak isteyen vatandaşları bekliyor. Fuarın 6farklı noktasına konulacak olan standlarda, Kültürpark'ın yeni işleviyle ilgilivatandaşların görüş ve önerileri alınacak. Dileyen vatandaşlar,    “wi-fi”özelliği olan standlarda cep telefonu ve tabletlerle, dileyen vatandaşlar daform doldurarak fikirlerini aktarabilecek. Anket sayesinde hem Kültürparkziyaretçi portföyü oluşturulacak hem de Kültürpark'ta olması istenilenfonksiyonlarla ilgili vatandaş görüşleri alınacak. "Kültürpark Yeniden"başlığıyla halka sunulacak anket, aynı zamandahttps://www.izmir.bel.tr/sayfalar/ankkulturpark.aspx adresinden dedoldurulabiliyor. Anket elektronik ortamda yayımlanmaya başlandı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv