Kürüm muhtarlarla biraraya geldi

  • 0
  • 741
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 57 mahalle muhtarı, meclis üyeleri ilebiraraya geldi, 5 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi. Karabağlar’ın büyükdeğişim yaşadığını belirten Kürüm, “Birlikte, dayanışma içinde çalıştık. Yenidönem projelerimizle Karabağlar’da değişim sürecek” dedi.


CHP Karabağlar İlçe BaşkanıPolat Manduz’un da katıldığı, Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde düzenlen yemektekonuşan Başkan Kürüm, Karabağlar’ı modern sosyo ekonomik ve kültürel gelişiminisağlamış, plansız yapılaşmayı ortadan kaldırmış, İzmir’le bütünleşen bir ilçehaline dönüştürmek için çalıştıklarına dikkati çekti. 5 yılda Karabağlar’ıyoktan var ettiklerini, büyük projelere start verdiklerini anlatan Kürüm, “Budeğişimi sizlerle birlikte sağladık, dayanışma içinde çalıştık. UzundereRekreasyon Alanı, Bozyaka Pazaryeri ve Kültür Merkezi, sosyal belediyecilikalanındaki Gıda Bankası, öğrencilerimize ücretsiz dershane hizmeti veren KARBEMhalkımızın takdirini kazandı. Temizlik hizmetleri,park ve bahçelerdeki çalışmalarımız övgü alıyor. 5 yıla yaklaşan çalışmadönemimizde yeşil alanlarımız 750 bin metrekareye ulaştı. Dev projelerimizinyanı sıra kültürel etkinliklerimiz, sosyal belediyecilik hizmetlerimiz, sportesislerine yaptığımız yatırımlarla ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimineönemli katkılar sağladık. Karabağlar büyük değişim yaşadı, yoktan var ettik. Budeğişimi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz muhtarlarımız ve meclisüyelerimizin de katkı ve desteğiyle sürecek” diye konuştu.


60MAHALLEYE YENİ SEVGİ YOLU MÜJDESİ
Bürokratlarının da katıldığıtoplantıda, muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Kürüm, geçtiğimiz yıl 500sokakta yapılan alt yapı çalışmaları yaptıklarını hatırlatarak, modern parklar ve sevgi yollarıdüzenlemeleriyle Karabağlar’ın çehresinin değiştiğini anlattı. Önümüzdeki günlerde 60 mahallede daha sevgi yoludüzenlemesi için alt yapı çalışmalarına start vereceklerini belirterek,muhtarlara müjde veren Kürüm, “Bugüne kadar 23 yeni park ile 19 parkın revizyonu gerçekleştirdik.Park, bahçe, yeşil alan, yol ve kavşaklara, ağaç, fidan, mevsimlik çiçeklerdenoluşan 100 bin bitki diktik. Spor aletleri ile belediye atölyelerinde imaledilen çocuk oyun gruplarını, parklara yerleştirilerek, halkın kullanımınasunduk. İzmir’e örnek hayat dolu parklar yaratarak, Karabağlar’da yaşamıdeğiştirdik. Yaptığımız düzenlemelerle 350 bin metrekare olan yeşil alan 750bin metrekareye yükseldi. Bugün, güzelliği ve canlılığıyla ilçemize hayatveren, yaşayan parklar, halkın buluşma, dinlenme noktası oldu. Spor aletleri,oyun alanları, yeşil alanlarıyla, kafeteryaları ile İzmir’e örnek, kıskandıranparklarla, kent yaşamı zenginleşti, güzelleşti” dedi.   


KÜRÜM’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Devrim Mahallesi Muhtarı Orhan İztimur, İzmir MuhtarlarBirliği adına Başkan Kürüm’e hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi sundu.Destekleri nedeniyle tüm muhtarlara teşekkür eden Kürüm, önümüzdeki yerelseçimlerde birlikte çalışarak, ilçenin geleceğini birlikte kurgulayacaklarınıbelirten Kürüm, kentsel dönüşüm, mobilya sektörünün gelişimini sağlayacakprojeye start vereceklerini anlattı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv