Kütüphane Haftasında Eğlenceli Etkinlik

Balçova Belediyesi, Kütüphane Haftası nedeniyle çocukların kitapları sevmesi, araştırma ve öğrenmeye ilgi duyması için etkinlikler düzenledi. Etkinlik kapsamında Yazar Nilbanu Engindeniz, çocuklarla buluştu.

  • 0
  • 212
Kütüphane Haftasında Eğlenceli Etkinlik
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocukların kitapları sevmesi için 1964 yılından bu yana kutlanan Kütüphane Haftası bu yıl Balçova değişik bir etkinlikle kutlandı. Çocuk Filmleri ve Kitap Yazarı Yazarı Nilbanu Engindeniz, Balçova Kent Belleği Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Bir hafta süren ve her mahalleden 1. Ve 2. Sınıf öğrencisi yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte Yazar Nilbanu Engindeniz kitapların önemi, yazarların üretim sürecinde neler yaşadıkları gibi konularda çocuklarla sohbet ederek etkinlik sonrasında da imzalı kitaplarını çocuklara hediye etti.

Etkinliğe katılarak çocuklarla mini tiyatro oyununu izleyen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Çocuklarımızın kitapları daha çok sevmeleri için farklı bir etkinlik düzenledik. Burada hem kitapların önemini hem de güzel hayallerini gerçekleştirmeleri için mücadele etmelerini öğrendikleri bir oyuna da katıldılar. Çocuklarımızın okuyacağı her kitap bu ülkenin geleceğine dikilen bir fidandır. O yüzden ailelerimizden de çocuklarını kitap okumaya sevk etmelerini istiyorum” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv