Kütüphaneler Haftası Bornova’da kutlanıyor

  • 0
  • 549
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, İzmir’in UNESCO tarafından DünyaKitap Başkenti olarak belirlenmesi için öncü rol üstleniyor. Türkiye YayıncılarBirliği Başkanı Metin Celal Zeynioğlu, ‘Dünya Kitap Başkenti Projesi’ninsunumunu Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen BornovaBelediyesi’nin ev sahipliğinde yapacak 

Bu yıl anateması ‘Hayat Boyu Kütüphaneler’ olarak belirlenen, Kütüphaneler Haftasıkapsamında Bornova Belediyesi pek çok etkinlik düzenliyor. 31 Mart-06 Nisan2014 tarihleri arasında kutlanacak Kütüphaneler Haftası kapsamında, UNESCO’nunİzmir’i Dünya Kitap Başkenti olarak belirlemesi için Bornova Belediyesi öncürol üstleniyor. Bu kapsamda Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin CelalZeynioğlu, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde proje ile ilgili sunumyapacak.

3 NisanPerşembe günü saat 10.00’da Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacaketkinliğe bütün İzmirliler davetli. Ayrıca 4 Nisan saat 10.00’da Yazar ve ŞairHüseyin Yurttaş’n Atatürk Kitaplığı’nda imza günü yapılacak. İmza etkinliğininardından, Büyük Park’ta geniş kapsamlı bir okuma etkinliği yapılacak.12.00-13.00 saatleri arasındaki etkinlikte, arka planda keman, kanun ve gitarsesleri kitap okuyanlara eşlik edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv