Kuvaiye Milliye torunlarından teröre lanet yürüyüşü

  • 0
  • 529
Kuvaiye Milliye torunlarından teröre lanet yürüyüşü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ödemiş Belediyesi, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına tepki koymak, ülkenin bölünmez bütünlüğü olduğunu vurgulamak amacıyla ilçedeki sivil toplum örgütleri işbirliği ile “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenledi.
 
Yürüyüşe; Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı, çevre ilçelerin AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, dernekler ve çok sayıda Ödemişli katıldı. Salı Pazar’ından başlayan yürüyüş Hükümet Meydanı’nda son buldu. Katılımcılar belediye tarafından dağıtılan bayraklar eşliğinde, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”,“Ne mutlu Türk’üm Diyene”, “Her Türk asker doğar”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” “Kahrolsun PKK” sloganları ve alkışlar eşliğinde yürüyüşü gerçekleştirdi.
Hükümet Meydanı’nda yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı söylendi. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “İlk kurşunu atan kahramanların torunları olarak, içimizdeki hainlerin ortaya çıktığı, askerimize, polisimize kurşun sıkıldığı bir günde tüm siyasi partilerimizle birlikte terörü lanetliyoruz. Bizlerdeki bu heyecan olduğu sürece terör hareketinin başarıya ulaşmasının mümkün olmayacağı herkes tarafından bilinmelidir. Vatanın bu cenahında duyulan heyecan, ülkemizin her bir yerinde aynı şekilde bilinmekte ve duyulmaktadır. Gün birlik olma günü, heyecanımızı kaybetmeme günüdür. “Ne Mutlu Türküm” diyerek devam etme günüdür” dedi.
Konuşmanın ardından Ödemiş Belediyesi tarafından şehitlere lokma döktürüldü
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv