“Kuzeyin Oğlu” 16 Eylül’de Çeşme’de konser verecek

  • 0
  • 621
Yazı Boyutu:

Çeşme’nin düşmanişgalinden kurtuluşunun yıldönümü 16 Eylül, ilçede gün boyu süren etkinliklerlekutlanacak, şenlikler çerçevesinde Volkan Konak da konser verecek

 

Çeşme’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91’nci yıldönümüolan 16 Eylül’de, ilçede kurtuluş ve barış gün boyu süren etkinliklerlekutlanacak. Sabah saat 10.00’da Sıdıka Kelami Ertan Lisesi önünde oluşturulanhalk korteji, Çeşme Çarşısı üzerinden bando eşliğinde Çeşme Meydanı’na kadaryürüyecek, şehitler için saygı duruşunda bulunacak, İstiklal Marşı’nı okuyacak.Çeşme Belediyesi Halk Oyunları ekibinin top sesleri eşliğinde sunacaklarıfolklor gösterisi ile hareketlenen 16 Eylül Kurtuluş Şenliği, Volkan Konakkonseri ile devam edecek, havai fişek gösterileri ile son bulacak.

 

Havai fişek gösterisi

Şenlikler kapsamında sahne alacak Kuzeyin Oğlu Konak, akşam21.00’de Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak, muhteşem bir geceyaşatacak. Etkinliklerin tamamının ücretsiz olduğunu belirten Çeşme BelediyeBaşkanı Faik Tütüncüoğlu, 16 Eylül gecesinde de ilçe semalarının kurtuluşşerefine havai fişek gösterileriyle renkleneceğini söyledi. Kurtuluş sevincininbir galibiyet kutlamasından çok barış kutlaması olduğunu kaydeden BaşkanTütüncüoğlu, “Herkesi, kurtuluş ve barış coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum”dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv