Kuzeyin yıldızı Dikili ışıldıyor

  • 0
  • 643
Kuzeyin yıldızı Dikili ışıldıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi’nin, “Temiz Dikili, Aydınlıklar Yarınlar” sloganıyla iki yıldır kentte sürdürdüğü temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü kapsamlı çalışmalarında, Dikili-Çandarlı Karayolu çevresinde mıntıka temizliği yapıldı. Belediye personelinin hem geliş hem de gidiş yönünde yaptığı çalışmalarda yol kenarına atılan çöp ve atıklar birer birer toplanarak bertaraf edildi.
 
Dikili’den Çandarlı’ya Hizmet Köprüsü
20 kilometre uzunluğuyla kentin en uzun ve en önemli ulaşım yolu olan, aynı zamanda çok sayıda mahallenin de ulaşım yollarının bağlandığı yol üzerinde özellikle araçlardan gelişigüzel atılan çöp ve atıklar ile yol kenarlarındaki çöp ve yabani otları bertaraf eden ekipler, 10 personelle bölgeyi baştan sona temizledi. Dikili-Çandarlı Karayolu gerçekleştirilen hummalı temizlik çalışmalarının ardından karayoluna çıkan mahallelerin bağlantı yollarında da mıntıka temizliğine devam edilerek bölge ayrıntılı bir şekilde temizlendi. Çalışma sonunda bölgeden toplamda 5 kamyon dolusu atık ve çöp bertaraf edildi.
 
“Duyarlılık Bekliyoruz”
Son iki yılda olduğu gibi bu yılda da Dikili’nin daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla sürdürdükleri çevre projelerine tüm hızıyla devam ettiklerini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Önümüzde çok önem verdiğimiz bir yaz sezonu var. Hemşerilerimiz gibi misafirlerimizi de kentimiz de huzur ve güven içinde yaşatmak öncelikli hedefimiz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de bu amaç doğrultusunda özveriyle çalışarak hemşerilerimize daha yaşanılabilir ve temiz bir kent sunma konusunda üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Ekiplerimiz son olarak Dikili-Çandarlı Karayolu genelinde mıntıka temizliği gerçekleştirerek bölgeyi olumsuz görüntüye neden olan atıklardan arındırdı. Dikili Belediyesi olarak kentin temizliği için önemli bir görevi yerine getirirken, vatandaşlarımızdan ve kentimize konuk gelecek misafirlerimizden de temizlik konusunda gerekli duyarlılığı ve desteği bekliyoruz’ dedi
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv