Liman Reis'e yeni park

Daha yeşil bir Narlıdere hedefiyle çalışmalarına devam eden Narlıdere Belediyesi’nin kentsel peyzaj çalışmaları hız kesmiyor. Belediye, Limanreis Mahallesi Ayvalık Sokak’a toplamda 2700 metrekarelik yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırıyor. Hayata geçirecekleri park projesiyle vatandaşlara hoşça vakit geçirebilecekleri ve bölgeye değer katacak yeni bir alan yaratacaklarını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Limareis Mahallesi Ayvalık Sokak’ta hayata geçireceğimiz yeni parkımız kentsel yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayacak. Parkımızı bir an önce bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi

  • 0
  • 152
Liman Reis'e yeni park
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi, ilçedeki yeşil alan miktarını ve parkların sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla Limanreis Mahallesi Ayvalık Sokak’ta bulunan alana yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturuluyor. Limanreis Mahallesi sakinleri, toplamda 2700 metrekare alanda yapılacak çalışmalarla yaşam kalitesini artıran ve ailece vakit geçirecekleri yepyeni bir parka kavuşmuş olacak.

“NARLIDERE’MİZE DEĞER KATIYORUZ”
Belediye olarak vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmaya ve ilçeye değer katmaya devam ettiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere’mizde sürdürdüğümüz kentsel peyzaj çalışmalarıyla hem doğayı koruyor hem de yeşil alan miktarını artırıyoruz. Limanreis Mahallesi Ayvalık Sokak’ta hayata geçireceğimiz parkımız kentsel yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayacak. Toplamda 2700 metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz parkımızın tamamlanmasıyla vatandaşlarımız hoşça vakit geçirebilecekleri bir alana kavuşacak. Çocuklarımız aileleriyle birlikte güvenle oyun parkında zaman geçirebilecek. Görsel anlamda da bölgeye önemli değer katacak parkımızı bir an önce bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

İKİ ETAPTA TAMAMLANACAK
Narlıdere Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla görsel olarak da bölgeye büyük değer katacak park, iki etapta tamamlanacak. Limanreis Mahallesi’ne yapılacak sosyal yaşam alanı içerisinde 130 metrekare çocuk oyun parkı, 90 metrekare spor alanı yer alacak. 450 metrekare meyve bahçesi, park mobilyaları, aydınlatma, yürüyüş yolları ve yeşil alanların yapılacağı park etrafında, mahalle sakinleri için otopark alanı da oluşturulacak. Proje kapsamında bölgedeki meyve ağaçları da bakıma alındı. Bölgedeki zeytin, incir, çınar ve mandalina ağaçları özenle korunarak bahçe düzenlemeleri gerçekleştirilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv