Lineadecor Güzelbahçe'ye özel açılış

Türkiye'nin lider mutfak markası Lineadecor Güzelbahçe Mağazası hizmete girdi.

  • 0
  • 803
Lineadecor Güzelbahçe'ye özel açılış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin lider mutfak markası Lineadecor Güzelbahçe Mağazası hizmete girdi.


Levent Yılmaz, Orhan Kartal, Yunus Yunusoğlu, Onur Başar Üçkan, Zeynep Ecemiş, Fatma Çalkaya, Timur Erbil, Tuğrul Keskin, Derya Gerçekçi , Ceyhan Özyılmaz, Doğa Alataş Çağlasın, Engin Korkmaz
Türkiye'nin her bölgesi ile birlikte Avrupa, Amerika, Orta ve Yakın Doğu’da pek çok ülkede seçkin inşaat projeleri ve mutfak mobilyaları sektörünün lider ismi Lineadecor Güzel Bahçe Mağazası’nın açılışı İzmir’in çok sayıda simasını bir araya getirdi.

Lineadecor Güzelbahçe’nin yetkili satıcısı ve Canca İnşaat Genel Müdürü Onur Başar Üçkan, Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Milletvekili Murat Bakan, Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzelman Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile Lineadecor satış ve pazarlama yöneticilerinin de aralarında yer aldığı kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


İzmir başarılı sunucu Mehmet Necati Şentürk’ün sunumunu üstlendiği açılışta konuşan Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş mağaza yatırımlarına belirledikleri hedefler doğrultusunda devam ettiklerini ifade ederek “Türkiye’nin birçok yerinden yetkili satıcı olarak mağaza açma talepleri alıyoruz.

Lineadecor’un AR-GE departmanında tasarlanan birbirinden şık modelleri daha geniş kitlelere ulaştırmak için bu talepleri çok dikkatlice değerlendiriyoruz.

Güzelbahçe Mağazamız ile bölge halkının talepleri doğrultusunda modüler mutfak olanaklarını genişletip, kişiye özel ihtiyaçlara cevap verebilmeyi ve mutfaklarda farklı çözümlerle müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik olarak aldık” dedi.

Lineadecor Güzelbahçe’nin Temsilcisi Onur Başar Üçkan ise “Yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat ve mobilya sektöründe İzmir’in çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımıza en iyi kaliteyi sunmak için çalışan bir firmayız.

Ülkemizin ve Şehrimizin daha güzel günlere kavuşacağına olan inancımızla, işlerimizi bir adım ileriye taşımak ve İzmirlilere daha farklı alanlarda iyi hizmet vermek adına Lineadecor Güzelbahçe Şubemizi açtık.

İzmir gibi Gastronomi alanında Dünya çapında ünlü olan bir şehrin yemeklerinin yapılacağı mekanlar olan mutfaklarımızın da dünya çapında olması için halkımızın hizmetinde olacağız” diye konuştu.


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ince ise Onur Başar Üçkan’ı kutlayarak başarılar diledi. İnce, Üçkan’a Mustafa Kemal Atatürk Tablosu ve Türk Bayrağı armağan etti. Açılış müzik dinletisi ve ikramlarla sürdü.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv