MANİSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ‘NİN GURUR GECESİ : “MADE IN MANİSA”

  • 0
  • 1.426
MANİSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ‘NİN GURUR GECESİ : “MADE IN MANİSA”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en önde ve gelişmiş organize sanayi bölgelerinden biri olan MANİSA OSB,  Swissotel Büyük Efes’te “Made in Manisa” temalı özel gece düzenledi.

 Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen “Made in Manisa” temalı özel gecede, Manisa Organize Sanayi Bölgesi‘nin eğitim, sanat ve sosyal sorumluluk dayanışma alanlarında yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projelerinin tanıtımı ile birlikte bölgenin ikinci boyut projelerinin başlatılmasına ilişkin sembolik temel atma töreni de gerçekleştirildi.
“Gücümüze Güç Katanlar” ödül töreniyle üretim, İhracat ve İstihdam alanlarında başarı gösteren Manisa OSB firmalarına “ Başarı Ödülü” verilirken “Değerlerimize Değer Katanlar” başlığı altında ise Manisa Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlar ile Manisa ekonomisine ivme kazandırmalarıyla birlikte Türk sanayisine sağladıkları katkı, eğitime, sanata ve sosyal dayanışmaya verdikleri değer ve önem nedeniyle Türkiye’nin en değerli sanayicilerinden Zorlu Holding,  Yıldız Holding, Elginkan Holding, Eczacıbaşı Holding ve İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı ya da vekillerine şükran plaketi takdim edildi.
 
Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait C. Türek, Manisa’da yaşayan engelli vatandaşlara bağışlanmak üzere 200 adet akülü tekerlikli sandalyenin T.C.Manisa Valiliğine hibe edileceğinin müjdesini verdi.
Ayrıca, Manisa OSB tarafından Zihinsel Engeller için İşyeri, Kafeterya ve Misafirhane ile birlikte, eğitim alanında ilklere imza atan bir Bölge olarak yapımını ve işleticiliğini üstlendiği Manisa OSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin 2. Etabı, Yurt, kapalı spor salonu, amfi gibi çok önemli projelerin yapımına start verecek temel atma töreni de aynı gecede gerçekleştirildi.

Bu projeler ile topluma örnek olmayı hedeflediklerini belirten Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait C. Türek, diğer yandan 47 yıl boyunca Bölge Müdürlüğü Binası olarak hizmet veren Eski İdari Binanın taşıdığı dokunun korunarak ve ünlü sanatçıların eserlerinin sergileneceği bir Sanat Galerisi’ne dönüştürülmesi ile sanata , Manisa Organize Sanayi Bölgesi Eğitim ve Araştırma Geliştirme Vakfı (MOSEV) ile de eğitime verdikleri desteklerin süreceğini ifade etti.

Sanayinin yıldızlarının yer aldığı Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin bu özel gecesinde ünlü sanatçı Fatih Erkoç da sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv