Mavi Kapaklar Umut Olmaya Devam Ediyor

  • 0
  • 792
Yazı Boyutu:

Türkiye çapında büyük ses getiren ‘Mavi Kapak Kampanyası’ ile ihtiyaç sahipleri tekerlekli sandalyelerine kavuşmaya devam ediyor. Konak Belediyesi himayesinde yürütülen kampanya sayesinde İzmir’in Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’ne 3 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.
 
Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri ve Selçuk Belediyesi’nin işbirliğiyle 1 ton kapak toplandı. Toplanan kapaklar sayesinde alınan sandalyeler Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Seyit Çelebi, Ege Tüm Engelliler Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Tülay Yenici, Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurgül Kahyaoğlu Yorgun, Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Nevin Çağır tarafından Selçuk Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sevgi Kaçmaz, Zabıta Müdürü İbrahim Ahmetçik ile Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri’ye teslim edildi.
 
Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ kampanyasına sahip çıkarak engelleri elbirliğiyle aştıklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Her kapak bir engelliye umut oluyor. Türkiye’nin en çevreci sosyal sorumluluk kampanyası sayesinde hem çevreyi koruyoruz hem de engelli vatandaşlarımıza destek sağlıyoruz. Herkesin engellileri anlaması ve onların hayatını kolaylaştırması için 7’den 77’ye mavi kapak toplama kampanyasını sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri ise “Sözde değil özde hizmet veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konak Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Seyit Çelebi “Kampanyamızı Bornova Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nda başlattık ve devamını Selçuk’ta sağladık. Selçuk Belediyesi Zabıta Memuru Ömer Sönmeyen, Selçuk’taki kampanyamıza çok emek verdi. Sonuç olarak 1 ton kapak toplandı. Bu nedenle bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv