MaviBahçe’de Dikey Defile Heyecanı

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Türkiye’de ilk defa karşılıklı platformların kullanılacağı Dikey Defile etkinliği gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 495
MaviBahçe’de Dikey Defile Heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Türkiye’de ilk defa karşılıklı platformların kullanılacağı Dikey Defile etkinliği gerçekleştirilecek. Aksiyon dolu defilede 12 Türk model, 8 Alman akrobat model, podyuma dönüştürülen duvardan halatlarla sahneye inecek. 

Kültür ve sanat alanında farklı ve yenilikçi organizasyonlara imza atan MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek Dikey Defile’ye ev sahipliği yapacak. MaviBahçe Kent Meydanı’nda gerçekleşecek organizasyonda 12 Türk model, 8 Alman Akrobat Model sahne alacak. Podyuma dönüştürülen duvardan halatlarla sahneye inecek modeller, izleyicilere tam anlamıyla görsel bir şov sunacak. MaviBahçe’ye özel hazırlanacak koreografiyle düzenlenecek defile 45 dakika sürecek.

Türkiye’de Bir İlk
Defilede karşılıklı iki adet dikey platform kurulacak. Dikey defile Türkiye’de 3.kez İzmir’de ilk kez MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek. Ancak iki dikey platformlu defile Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. 7 Nisan’da düzenlenecek etkinlik, 15.00 ve 17.00 saatlerinde iki set şeklinde gerçekleştirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv