Mazeret değil, hizmet belediyeciliği yaparız

  • 0
  • 777
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir BelediyeBaşkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’de Kınık ve tekrar AK Partiye geçenKemalpaşa ilçe başkanlarını ziyaretinin ardından ziyaretlerini Ödemiş ilçesiylesürdürüyor. Ödemiş ilçesinde deyim yerindeyse sevgi seline uğrayan BinaliYıldırım, “İzmir için bu daha bir başlangıç. Oyumuz 1 milyona yükseldi. İzmir’iadım adım hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz. Bizde mazeret olmaz, hizmetbelediyeciliği olur” dedi.

“Haklı gururyaşıyoruz”
Binali Yıldırım, Ödemiş ilçesine Belediye Başkanı MahmutBadem ile birlikte Ödemişlileri selamlayarak girdi. Belediye binasına kadarvatandaşlarla selamlaşan ve bina önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenenYıldırım, AK Parti’nin başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür etti. 3 aylıkkampanya döneminde, AK Partiye gönül veren herkesin en güzel sonuçlarınalınması için canla başla çalıştığını hatırlatan Yıldırım, bugün haklı gururuhep beraber yaşadıklarını savundu.

Bugün 6 yarın 30 ilçeAK belediyecilikle buluşacak
Sözlerine “İzmir için daha bu bir başlangıç” diye devam edenYıldırım, şunları kaydetti; “İzmir’de oyumuzu 1 milyona çıkardık. Adım adımİzmir hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz. Bugün Ödemiş, Torbalı,Menderes, Selçuk, Kınık ve Kemalpaşa AK Belediyecilikle buluşuyor. Yarınİzmir’in 30 ilçesi AK belediyecilikle buluşacak. Meclis üyelerimizin de bubaşarıda çok büyük katkısı var.

“Bizde mazeret olmaz,hizmet olur”
Sözleri sık sık “İzmir seninle gurur duyuyor” sloganlarıylakesilen Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz AK Partiyiz, bizdemazeret olmaz. Hizmet olur. Hizmet belediyeciliğine hoş geldiniz. Ne sözverdiysek hep arkasında olduk. Sözümüzü yere düşürmedik. Söz namustur dedik veverdiğimiz sözleri bugüne kadar yapa yapa geldik. Hiç endişeniz olmasın. MahmutBadem ve arkadaşları Ödemiş’in hizmetinde ne lazımsa yapacaklar. Onlar siziniçin gece gündüz demeden yorulmadan çalışmaya devam edecekler. Bu yoldakardeşiniz olan bende  onlarla beraberolacağım. Hep yanınızda olacağım. Onun gücünün yetmediği, nefesinin yetişmediğiyerde her zaman yanında biz olacağız. Ödemiş borcunun İstiklal Harbi’ndeödemişti. Biz de şimdi hizmet borcumuzu ödeyeceğiz. Hiç merak etmeyin. Sizgereğini yaptınız.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv