Mehmet Kurt'a Meslek Hizmet Ödülü

  • 0
  • 2.278
Yazı Boyutu:

Portalımız İmtiyaz sahibi- DHA Muhabiri- Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, İzmir Bornova Rotary Kulübü’nün2012- 2013 Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.
 
UR 2440’ncı Bölge Federasyonu kulüplerinden İzmir Bornova Rotary Kulübü’nün Kordon Otel’de gerçekleşen gecesinde ödülünü Turizm Bakanlığı eski müsteşarlarından- Gazeteci Güman Kızıltan’dan alan Mehmet Kurt, bundan önce de defalarca ödül almış bir gazeteci olarak bu ödülün kendisi için ayrı bir önem taşıdığını, çünkü bu ödülün; dünya için,  bu ülke için, bu kent için bir şeyler yapmak idealiyle yola çıkmış kişilerden oluşan bir sivil toplum örgütünden geldiğini söyledi. Kurt,” Bu ödüle layık görerek aday gösterenlere, karar verenlere teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ilkelerinden ödün vermeyen, örnek bir muhabir, örnek bir ağabey olmaya devam edeceğim” dedi. 
 
Diğer Meslek Hizmet ödülleri ise İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay adını İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Hakerler, Polonezköy Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı.Burhan Yılmaz, Gimas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Girgin’e verildi.  
2012 – 2013 Dönem Başkanı Halil Kalaycıoğlu konuşmasıyla her Rotaryen’in kendi iş ve mesleğini topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesini benimsediğini ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşarak kullanılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kalaycıoğlu, “Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş, dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak karşılıklı anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştiren iş ve meslek sahibi kişilere “Meslek Hizmet Ödülü”nü takdim ederek, meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmalar yapmalarını teşvik ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv