Meristur yeni yerinde

Konsept gecelerin, yurt içi ve yurt dışı özel turların mimarı Meristur, yeniliklerle girdiği 10’ncu yılında misafirlerini yeni ofisinde ağırladı.

  • 0
  • 691
Meristur yeni yerinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konsept gecelerin, yurt içi ve yurt dışı özel turların mimarı Meristur, yeniliklerle girdiği 10’ncu yılında misafirlerini yeni ofisinde ağırladı.

Yeni ofisin açılış kokteyli çok sayıda İzmirliyi bir araya getirdi. Özel ikramların da hazırlandığı açılışta konuklara hitap eden Meristur sahibi Filiz Güleç,  20 yıl önce 9 Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezuniyetinin hemen ardından turizme atılarak yurt içi ve yurt dışında tecrübe kazandığını ve bugün kendi kurduğu Meristur'un 10’ncu yılını hep birlikte kutladıklarını söyledi.

20 yıllık uluslarası turizmcilik tecrübesinde kendisinin de yaşadığı ülkeler olan Hindistan, Amerika, İsrail, Laos, Brezilya, Fas ve Küba gibi uzak destinasyonları da portfoyüne katan Meristur’un 2017 için; 20-30 Ocak 2017 Hindistan, 1-8 Şubat Vietnam, 14-18 Şubat İsrail, 5-15 Mart Hindistan turlarının müjdesini de veren Güleç, “Yurt dışı turlarımızın yanısıra ülkemizin güzelliklerine yolculuğu da ihmal etmiyoruz. İzmir'de öncüsü olduğumuz haftasonu uçaklı Mardin, Gaziantep, Antakya, Kapadokya turları düzenliyoruz. Yunan Adaları turlarımızı da sürdürüyoruz. Geçen yıl sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığımız çocuk turları ve Kültür ağırlıklı turların yanında, artık lezzet odaklı keyif turlarına da başladık. İzmirlileri günübirlik ya da konaklamalı hafta sonu turlarıyla sürpriz lezzet keşiflerine de çıkartacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv