MHP Bayraklı’dan 3 bin 500 kişiye aşure ikramı

  • 0
  • 934
Yazı Boyutu:

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatı her yıl olduğu gibi bu yılda övgü dolu bir aşure programına imza atarak vatandaşlardan tam not aldı.
Muharrem ayında MHP Bayraklı geleneksel hale getirdiği Aşure günü programına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Aşure programında 3 bin 500 kişiye aşure ikramı yapıldı. Yasin-i Şerif ve Mevlid-i Şerif’in okunduğu aşure programında Bayraklı Sevgi Yolu sevgi yumağına dönüştü.  Milliyetçi Hareket Partisi Bornova İlçe Başkanı Bayram Önem ve Karşıyaka İlçe Başkanı Satılmış Turan’da aşure programında yerini alırken Bayraklı’da birçok sivil toplum örgütü de tebrik etti. Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu başkanı Muzaffer Okumuş, İzmir Mardinliler Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Edibe Dinçel, İzmir Manisalılar Derneği Başkanı Halit Oran, Bayraklı Olurlular Derneği, Bayraklı Engelliler Derneği ve bir çok sivil toplum örgütünün temsilcileri de aşure gününe katıldı.
 
MHP TÜRKİYE’NİN TEMİNATI
Aşure Programında Mevlid-i Şerif okunmasına müteakip ziyaretçilerini ağırlayan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’a ve ekibine övgüler yağdıran Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, İzmir’de en aktif ilçe teşkilatının Bayraklı olduğunu söyledi. MHP Bayraklı’nın hemen hemen her programına katılmaya çalıştığını belirten Okumuş, MHP’nin Bayraklı’da iddialı olduğunu ve böyle giderse belediyeyi kazanabileceğini dile getirdi. Milliyetçi Hareket’in toplumda Türkiye’nin teminatı olarak görüldüğünü ve bu önemli görevini layığı ile yerine getirdiğini belirten Okumuş, Başkan Işık ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR
MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise Türk Milliyetçilerinin özüne bağlı kalarak geleneklerini yaşatmaya çalıştıklarını, Türkiye’yi Kürt-Türk, Sünni-Alevi gibi ayrımlara ve çatışmalara itilmek istendiğini ancak bu oyunlara asla gelmeyeceklerini Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini kimsenin asla bozmasına izin vermeyeceklerini dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv