MHP’den Ziyaret

  • 0
  • 1.493
MHP’den Ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çiğli İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundular.
MHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevine ikinci kez seçilmesinin ardından Başkan Mustafa Yıldız, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve MHP’li tek Meclis Üyesi Gürler Çelebi ile beraber Başkan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Görüşmede, Başkan Arslan ilçe genelinde yürütülen hizmet ve projelere ilişkin bilgi verirken, ülke gündeminin en önemli konusu olan yaklaşan genel seçimlere ilişkin karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Vatandaş memnuniyeti sağlayan ve kamu yararı gözetilen her proje için katkı ve destek sunmaya hazır olduklarını belirten MHP Çiğli İlçe Başkanı Yıldız, kentin işsizlik başta olmak üzere birçok sorununun olduğunu, bu sorunların aşılmasında mutlaka işbirliği yapılması gerektiğinin önemine değindi.

Başkan Arslan: “Çiğli Halkını Temsil Eden Her Görüşü Önemsiyoruz”
İlçede faaliyetleri olan bütün partilerle sıkı bir irtibat halinde olduklarını, Çiğli’yi daha iyi noktalara taşımak adına fikir birliği ve işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirten Başkan Arslan, “Belediye başkanlığı görevine geldiğimiz günden beri Çiğli’de yapmak istediğimiz hizmet ve projeleri ortak akıl geliştirerek hayata geçirmek istedik. Bunu yaparken Çiğli halkını temsil eden diğer partilerden arkadaşlarımızın da düşünce, istek ve hayallerini önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürebilmek adına üstümüze düşenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Bunu yaparken de sizin gibi değerli partili arkadaşlarımızın işbirliğini önemsiyoruz. Hepimizin hedefleri aynı; kentimizi en iyi fiziki koşullara kavuşturmak, vatandaşlarımızı hizmetler ve projeler konusunda memnun edebilmek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv