MODEKO 2014 İzmir’de Başladı

  • 0
  • 758
Yazı Boyutu:

Yerlimobilya markaları tasarım, kalite ve avantajlı fiyatları ile vitrine İzmirMobilya Fuarı’nda çıktı. Son trendlerin sergilendiği MODEKO 2014 25. İzmirMobilya Fuarı’nı Türkiye ve dünyanın dört bir yanından yaklaşık 30 bin sektörprofesyoneli ziyaret edecek. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele,MODEKO’da katılımcı ve ziyaretçilerin mobilya endüstrisindeki karar vericilerile tanışma ve yeni iş olanaklarını geliştirme fırsatı yakalayacaklarınısöyledi.

26 Şubat-2 Mart2014 tarihlerinde gerçekleşecek MODEKO 2014 25. İzmir Mobilya FuarıUluslararası Fuar Alanı’nda açıldı. Programda konuşan Efor Fuarcılık GenelMüdürü Nuray Eyigele, Türk mobilya üreticisinin vizyona çıktığı fuarda, mobilyaendüstrisinden geleceğe yönelik tüm beklentilerin karşılandığının görüleceğini söyledi.Eyigele, “Dünyadaki mobilya teknolojilerini ve tasarımcılarını yakından takipeden yerli üreticilerimiz, her zaman trend mobilyalar üretiyor. Mobilyasektörümüz, yeniliklere açık yapısı, kalite ve tasarımı birleştiren üretimisayesinde dünya çapında beğeni topluyor. Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’danAfrika’ya kadar tüm büyük pazarlar için stratejik bir nokta olan İzmir’dedüzenlediğimiz MODEKO, her yıl sektör profesyonellerinibuluşturuyor. Hedeflerimizdoğrultusunda MODEKO fuarıyla mobilya sektörümüzü dünyada daha iyi konumlaragetirmeye devam edeceğiz. MobilyaSektörümüzü büyütmek ve geliştirmek adına her geçen gün daha da büyüttüğümüzhedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız çalışmalar karşılığını açıklanan üretimve satış rakamları ile taçlandırmaya devam edecek”dedi.

Konuşmalarınardından törene katılanlar stantları ziyaret etti. MODEKO katılımcısı 200’ünüzerindeki firma ve marka ürün ve hizmetlerini sergiliyor. 25bin metrekarelik fuar alanın tamamının kullanıldığı organizasyonda Modern veklasik mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, Masa, Sandalye, kanepe vekoltuklar, Bebek ve genç odaları, Yatak ve yatak setleri, Ofis mobilyaları,Mutfak mobilyası, Bahçe Mobilyaları, Ev dekorasyonu ve aksesuarları ileAydınlatma ekipmanları görücüye çıktı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyonda 1/A – 1/B– 2 ve 3 no’lu sergi salonlarında fabrikasyon ev mobilyaları ve vıp hol olarakadlandırılan 4 no’lu sergi salonunda ise tasarım ağırlıklı klasik ve avangartmobilyalar görülebiliyor.

'En İyi StantTasarım Yarışması' ve sektörel panellerinde düzenleneceği MODEKO 2014 fuarınıTürkiye ve dünyanın dört bir yanından 30 bin sektör profesyonelinin ziyaretetmesi bekleniyor. MODEKO 2014 25. İzmir Mobilya Fuarı 26 Şubat - 2 Mart 2014tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.Organizasyon 11:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv