“Mövenpick Aile” programı başladı…

Yeni global Mövenpick Aile programı, talep üzerine bebek ve çocuk ihtiyaçları servisi, sağlıklı çocuk menüleri, aile dostu hizmetler, eğlenceli aktiviteler ve özel konaklama indirimleri sunuyor.        

  • 0
  • 498
“Mövenpick Aile” programı başladı…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotels & Resorts, ailecek çıkılan tatillerin stresini azaltmak ve tüm aile bireylerine konfor, eğlence ve mutlu anılar yaşatmak üzere tasarlanan Mövenpick Aile programını hayata geçirdi.
 
Mövenpick’in dünya üzerindeki tüm otellerinde uygulanan, ebeveynlerin seyahat planlarını kolaylaştırmak üzere her detayın önceden en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bu program; talep üzerine bebek ve çocuk ihtiyaçları servisi, sağlıklı ve eğlenceli çocuk menüleri, çocuk TV kanalları ve çocuk bakıcılığı servisi gibi aile dostu hizmetler ve aile odalarında indirimli konaklama imkanları sunuyor.
 
Bebek ve çocukla seyahat eden aileler için ideal olan Mövenpick Aile programı ilk olarak ailelerin bagaj yükünü azaltıyor. “Talep Üzerine Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Servisi” ile bebek arabası, bebek yatağı, bebek küveti, biberon ısıtıcısı gibi pek çok malzeme dileyen aileler tarafından konaklama esnasında ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bunların yanı sıra çocuk korumalı priz, çocuklar için gece lambası, hikaye kitapları gibi aile dostu hizmetler ve ayrıcalıklar da unutulmadı.
 
Tüm Mövenpick otellerinde sunulan, çocuklar için doğal ve sağlıklı malzemelerle hazırlanan "Power Bites" menüleri ise çocukların beslenme ihtiyaçlarını sürprizlerle dolu sunumlarla karşılarken, çocukların eğlenceli bir lezzet deneyimi yaşaması hedefleniyor. 
 
Mövenpick Aile programının konaklama paketi “En Mutlu Aile Fırsatı” ferah oda seçenekleriyle  tüm ailenin birlikte kalmasını garanti ediyor. Bu pakete rezervasyon yapan aileler, indirimli konaklamanın yanı sıra 6 yaşına kadar çocuklar için ücretsiz yemek ayrıcalığından da yararlanabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv