Mövenpick Hotel Izmir' in Ekim Ayı Konuğu Hulki Cevizoğlu

Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı söyleşi günleri, İzmirliler‘in yoğun ilgisi sayesinde dördüncü buluşmasını gerçekleştirecek.

  • 0
  • 473
Mövenpick Hotel Izmir' in Ekim Ayı Konuğu Hulki Cevizoğlu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı söyleşi günleri, İzmirliler‘in yoğun ilgisi sayesinde dördüncü buluşmasını gerçekleştirecek. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılına yaklaşırken Ekim ayına özel bir konu ile söyleşi günleri, 18 Ekim Çarşamba günü Hulki Cevizoğlu‘nu ağırlayacak. Cumhuriyet ve Türkiye üzerine üzerine tarihi bilgiler, uzman görüşler ve interaktif sohbetler gerçekleşecek.

Doktor Zeki Hozer tarafından projelendirilen ve İzmirliler’in yoğun ilgisi neticesinde gitgide geliştirilen söyleşi günleri; sanata, tarihe, müziğe, hayata ve aşka dair her konuda keyifli sohbetlerle ve alanında uzman ünlü konuklarla devam edecek. Yazar Gülşah Elikbank’ın moderatörlüğünde düzenlenen ve herkese açık olan etkinlikler, hem ücretsiz katılım imkanı hem de konuklarla sohbet etme ve eserlerini imzalatabilme imkanı sunuyor.

Söyleşi günlerinin dördüncüsü, 18 Ekim Çarşamba akşamı saat 19:00’da yine Mövenpick Hotel Izmir’de Hulki Cevizoğlu‘nun katılımıyla gerçekleşecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv