Mövenpick Hotel İzmir'den Bayram paketi.

  • 0
  • 1.092
Yazı Boyutu:

Ege Denizi'nin nefes kesen manzarasına hakim konumdayer alan Mövenpick Hotel İzmir, Kurban Bayramı'nda Ege'nin incisi İzmir'ikeşfetmek isteyenler için çok özel bir paket sunuyor.

Bayram tatilindeMövenpick Hotel İzmir'de 2 kişilik oda, kahvaltı ve KDV dahil sadece 250 TL.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte paylaşabileceğiniz bu özel fırsat ilegerçek İsviçre ve Türk misafirperverliğini bizimle yaşayın, olağanüstühizmetler ile kendinizi şımartın. Bu bayram İzmir'in güzelliklerini keşfetmeyeMövenpick Hotel İzmir ile başlayın.

KonaklayanMisafirlerimize Sunulacak Ücretsiz Servisler;
*Giriştehoş geldiniz ikramı*Kabloluve kablosuz hızlı internet*Otoparkkullanımı*CoralHealth Club kullanımı*Sauna*Buharodası*Kapalıhavuz*Fitnesscenter*Günlükgazete servisi*Özelyastık menüsü*Hergünbir şişe küçük su*Odalarameyve sepeti Rezervasyontalepleriniz ve ayrıntılı bilgi için;RezervasyonOfisimize 0 232 488 14 15 ve 16 numaralı telefonlardan veya 0 232 44154 84 numaralı faksımızdan ulaşlabilinecek.             

MövenpickÇikolataları ile Bayram sohbetlerinizi tatlandırın.MövenpickHotel Izmir’in alışkanlık yaratan pastanesi Swiss Cake, bu bayram da hem çoktatlı hem de çok lezzetli seçenekler sunuyor. Geleneksel Bayram ziyaretlerininolmazsa olmazı çikolata, Mövenpick farkıyla Swiss Cake'de sizleri bekliyor.

Çikolata deyinceaklımıza birçok kelime gelir. Tutku, karşı koyulmazlık, mutluluk, gizem, tatlı,acı, siyah, beyaz… Saf bir parça çikolatayı, ağızımızda yavaş yavaş eritip, ocoşku verici tadı sindire sindire almak hayatın oldukça keyif vericiyanlarından biri değil midir?Swiss Cake’de bizçikolatalarımızı İsviçre'den getirdiğimiz ithal kuvertür ile kendi mutfağımızdayapıyor ve sizlere sunuyoruz. Herkesi mutlu edecek ve bayram ziyaretlerinizefark katacak çok özel lezzetler, bu bayram da favoriniz olacak. Mövenpick HotelIzmir'in Pastane Şefi Deniz Akdere'nin yaratıcılığı ile ortaya çıkan benzersiztatlar, şık sunumlarıyla Swiss Cake'de sizleri bekliyor.Swiss Cake’in sunduğuçikolataların yanı sıra, özel tarifli, ev yapımı pasta, kek ve kurabiyeçeşitleri ve tadı dünyaca ünlü % 100 doğal malzemelerle hazırlanmış MövenpickDondurmaları İzmir’de sadece Swiss Cake’de satışa sunuluyor.Swiss Cake haftanın hergünü 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet verecek. Detaylı bilgi için 488 14 32’den alınacak.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Arşiv