Muhteşem başladı

  • 0
  • 1.091
Yazı Boyutu:

İzmir’in yüz akı fuarlarından If Wedding Fashion İzmir’in galası, kentte moda rüzgarı estirdi. İZFAŞ tarafından bu yıl 8.si düzenlenen If Wedding Fashion İzmir - 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın galasına, iş ve sanat dünyasının yanısıra ünlü modacılar, moda yazarları ve sektör temsilcileri büyük ilgi gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı gala defilesi, katılımcılardan tam not aldı.

Kültürpark Ulusararası Fuar Alanı’nda gerçekleşen If Wedding Fashion İzmir’in galası, başarılı ikiz tasarımcılar Raisa ve Vanessa tarafından hazırlanan ‘Crystallized’ koleksiyonu ile gerçekleştirildi. Gala defilesi, tasarımcıların 2014 marka yüzü oyuncu Belçim Erdoğan’ın koleksiyona özel olarak çekilen filmiyle başladı.
 
Defilede, ünlü mankenler Didem Soydan, Duygu Akdeniz ve Beril Kayar’ın yanı sıra yabancı modeller podyuma çıktı.

Defilenin sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tasarımcılar Raisa ve Vanessa’a birer teşekkür çiçeği ve plaket verdi.
IF WEDDING FASHION İZMİR – 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF)  ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle organize ediliyor.
 
Bu yıl 171 firmanın katıldığı fuarda gelinlik, damatlık, abiye giyim ve aksesuarları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektör yayınlar bulunuyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv