MÜSİAD İzmir Heyeti İzmir Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Dünya Yaşlılar Haftası münasebetiyle huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.  

  • 0
  • 369
MÜSİAD İzmir Heyeti İzmir Huzurevi’ni Ziyaret Etti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Dünya Yaşlılar Haftası münasebetiyle huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü’ne bağlı İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanglay ve MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün başkanlığındaki heyet yaşlılara karanfil vererek Dünya Yaşlılar Haftalarını kutladı.
 
Yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu ifade eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü: “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızı her zaman hatırlamalı, bugünlerimizi onlara borçlu olduğumuzu ve yarının yaşlı adayları olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.
 
Toplumun hafızasının yaşlılarımızın olduğunu söyleyen Ülkü: “Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.
 
Bu duygularla tüm büyüklerimizin MÜSİAD İzmir Ailesi olarak belli gün ve haftalarda değil bir ömür boyu sevgi ve saygıyla anılması temennisiyle tüm yaşlılarımıza minnet ve şükran duygularımızla, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dileriz" dedi.
 
MÜSİAD İzmir Başkanı ve heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanglay da yaptığı konuşmada: “Biz Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü olarak aslında çok geniş yelpazede, çok farklı alanlarda, çok değişik hizmetler üretiyoruz. Toplumun özellikle dezavantajlı kesimlerine, büyük bir kitleye hizmet veriyoruz. Bizim bakanlığımızın da bir sloganı var; ‘Biz Türkiye’nin En Büyük Ailesiyiz’ diyoruz ve gerçekten de öyleyiz” dedi.
 
Ziyaretin sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanglay ve İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Atike Öztürk’e çalışmalarında başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv