Mustafa Karslıoğlu, Bölgesel ve Yerel En İyi Radyocu

  • 0
  • 922
Mustafa Karslıoğlu, Bölgesel ve Yerel En İyi Radyocu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli radyo programcısı Mustafa Karslıoğlu, 2016 Yılının Bölgesel ve Yerel En İyi Radyocusu ödülünü aldı.İzmir’in sevilen ismi radyo programcısı Mustafa Karslıoğlu, 2016 Yılının Bölgesel ve Yerel en iyi Radyocusu ödülüne layık görüldü ve ödülünü ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz’ün elinden aldı.

İstanbul Cemal Reşit Rey Salonu’nda 6 Mayıs günü saat 21:30 da Kral TV’den canlı yayınlanan 2.Akademi Radyo Oskar Ödülü Oydar Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Aktaş’ın açılış konuşması ile başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da oyların büyük oranını, yüzde 43 ünü alarak 2016 Yılının Bölgesel ve Yerel en iyi Radyocusu Mustafa KARSLIOĞLU seçildi ve ödülünü ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz‘ün elinden aldı.
 
Oylama en güvenilir Yöntem Facebook üzerinden yapıldı. Oydar’ın düzenlediği geceye TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve birbirinden ünlü sanatçılar katıldı. Sanatçılar yeni şarkılarını ilk kez o gecede seslendirdi. Rafet El Roman, Suat Suna, Hakan Peker, Kendi, Suadiye, Tuba Özerk, Orhan Ölmez ve Aynur Aydın sahne aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv