Mutfak Atölyesi iş sahibi yapıyor  

Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı Mutfak Atölyesi’nde yeni dönem iş garantili meslek edindirme kursları başlıyor.

  • 0
  • 783
Mutfak Atölyesi iş sahibi yapıyor  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı Mutfak Atölyesi’nde yeni dönem iş garantili meslek edindirme kursları başlıyor. Pastacı, servis elemanı ve barista olarak iş hayatına atılmak isteyenler 27 Temmuz 2018 Cuma Günü’ne kadar kurs kaydını yapabilecek. 
 
Bornova Belediyesi, meslek öğrenip iş sahibi olmak isteyenlere Mutfak Atölyesi aracılığıyla destek oluyor. Uzman Pastacılar Derneği, İş-Kur ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği kurslara katılanlar hem meslek öğreniyorlar hem de iş sahibi oluyorlar. Mutfak Atölyesi’nde iş garantili meslek edindirme kurslarına katılanların, 6 aylık eğitimleri boyunca sigortaları da yapılıyor.
 
 Evka-3 Mahallesi’ndeki Mutfak Atölyesi’nde uygulamalı olarak düzenlenen kurslarda yeni dönemde üç seçenek sunulacak. Vatandaşlar pastacılık, servis elemanı veya barista eğitimi alabilecek. Kurslara katılmak isteyenler Evka-3 Mahallesi 126/4 Sokak No:11 adresindeki Mutfak Atölyesi’ne, 27 Temmuz 2018’e kadar başvuru yapabilecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı santral numarasını aradıktan sonra 6200 ya da 6201 numaralı dahili hatları çevirerek ilgililere ulaşabilecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, özellikle gençlerin meslek sahibi olmaları için düzenlenen kurslara büyük önem verdiklerini belirterek, “Ülkemizin en önemli sorunlarından olan işsizliğin azaltılması için Bornova Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Amacımız işsizlik sorununun çözümü konusunda üzerimize düşenden de fazlasını yapabilmek. Bu anlayışla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv