Müziğin kalbi İzmir’de atacak

  • 0
  • 566
Yazı Boyutu:

Yaşar Üniversitesi Sanat veTasarım Fakültesi Müzik Bölümü, 28 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında çeşitliülkelerden dünyaca ünlü birçok sanatçı ve akademisyenin katılımıyla,Uluslararası Müzik Günleri ve Fuarı düzenliyor. Etkinlik kapsamında, sanatçı veeğitmenler birçok atölye- ustalık sınıfları ve konserler yapacak.  

Yaşar Üniversitesi Selçuk YaşarKampüsü’nde 6 gün sürecek Uluslararası Müzik Günleri ve Fuarı’na, AmerikaBirleşik Devletleri, Avusturya, Hollanda, İtalya, Portekiz, Litvanya ve Polonyagibi ülkelerden gelecek olan sanatçı ve eğitmenler, piyano, gitar, çello,vokal, flüt, caz ve kompozisyon alanlarında birçok atölye, ustalık sınıfları vekonserler yapacak. Ayrıca, hafta boyunca enstrüman ve müzik kitapları fuarıgerçekleştirilecek. 

Müzik Bölümü Öğretim Görevlisive Konser Etkinlikleri Koordinatörü Payam Gül Susanni, “Hafta boyunca, dünyacaünlü sanatçı ve akademisyenler Arthur Lipner, Angelo Ragno, Constantin Sandu,Daniela Troiani, Filippo Lattanzi, Gianni Lenoci, Gemma Dibattista, KarolinaJarosz, Marilena Liso, Pier Francesco Forlenza, Tom Sol, Vincenzo Palermo,Claudio Marini, Vittoria Licari, Massimo Fellici, Flavio Danilo Maddonni veGabriele Prodi’nin hem öğrencilerle bir araya gelecek hem de çeşitlikonserlerle katılımcılara müzik dolu günler yaşatacak” dedi. 

Susanni, tüm etkinliklerinİzmirlilere açık olarak gerçekleştireceğini ve ücretsiz olduğunu belirterekkonser detayları için bölümlerinden bilgi edinilebileceğini kaydetti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv