Nafiz Gürman, Pazaryerine kavuşuyor

  • 0
  • 648
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde 2 bin 500metre kare alan üzerine modern görünümlü pazaryeri inşaa ediyor. Bölgenin uzunzamandır önemli ihtiyaçlarından olan pazaryeri için çalışmalar geçtiğimiz Mayısayında başlarken, projenin kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılmasıhedefleniyor.

Bayraklı, Nafiz Gürman Mahallesi'nde Pazaryeri içinçalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 bin 500 metre alanda otoparklıolarak inşaa edilecek pazaryerinin üstü de kapalı olacak. Mahalle sakinleriuzun zamandır sözü edilen ihtiyaçlardan biri olan pazaryeri sorunun çözümekavuşmasıyla rahat bir nefes aldı. Bugüne kadar 4 kapalı pazaryerini ilçeyekazandıran Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu proje ilebirlikte yaklaşık maliyeti 812 bin lira olan Bayraklı'nın 5'nci pazaryerini demahalle sakinlerine kazandıracak.

Bugüne kadar yapılan pazaryerleri
Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ilkpazaryerlerinden biri Alpaslan Mahallesi kapalı pazaryeri oldu. GümüşpalaPazaryeri, Yamanlar Pazaryeri, Yeni Girne Pazaryeri'nin rutin bakım veonarımları ile son olarak Nafiz Gürman Pazaryeri inşaası da Bayraklı Belediyesitarafından ilçeye kazandırılan önemli projeler arasında yer aldı. 5 Kasım'datamamlanması planlanan Nafiz Gürman pazaryerinde 2 bin 500 metre kare alanüzerine 120 tezgah kurulabilecek. Bin metre karelik otopark ve yeşil alanın dayer aldığı proje yakın zamanda mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak. Öteyandan Manavkuyu Mahallesinde sundurma inşaası sürerken, Osmangazi ve AdaletMahallerinde ise proje ve keşif çalışmaları devam ediyor.

Yatırımlar sürecek
İlçenin bir çok bölgesine ihtiyaçlar ve imkanlar dahilinde yatırımlarınısürdüren Bayraklı Belediyesi'nin önümüzdeki süreçte de parklar yapıp, parketaşlar döşeyeceğini, asfastlar atıp, yeni pazaryerleri inşaa edeceğini, kültürmerkezleri, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla parmakla gösterilen ilçelerdenbiri olacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mahallearalarında kurulan sağlıksız pazaryerlerinin yerine daha donanımlı, moderngörünümlü alanlar inşaa etmeye devam edeceklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv