NARBEM’li Öğrencilerin Gurur Tablosu

Narlıdere Belediyesi’nin ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sloganı ile eğitim hayatına başlayan NARBEM Kurs merkezinde eğitim gören, TEOG ve Üniversite sınavlarında başarı elde eden öğrenciler ve Narbem Kurs Merkezinin 15. yılı sebebiyle bir kutlama gerçekleştirildi.

  • 0
  • 694
NARBEM’li Öğrencilerin Gurur Tablosu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi’nin ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sloganı ile eğitim hayatına başlayan NARBEM Kurs merkezinde eğitim gören, TEOG ve Üniversite sınavlarında başarı elde eden öğrenciler ve Narbem Kurs Merkezinin 15. yılı sebebiyle bir kutlama gerçekleştirildi. Kutlamaya Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kolçak, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Yılmaz , NARBEM Kurs Merkezi Müdürü Binali Gül, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sizlerle Gurur duyuyoruz
Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kaymakamlığın ortaklaşa faaliyetlerini yürüttüğü NARBEM Kurs Merkezi 15. Kuruluş yılını ve TEOG ve Üniversite sınavlarında %85'lik başarı elde eden gençlerimizin başarılarını kutlamak için Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Meclis salonunda bir araya gelindi. Kutlamaya katılan Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, NARBEM öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı. LYS’de başarı kazanan öğrencilerle sohbet eden Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur NARBEM’in çok özel ve güzel bir amacı olduğunu söyleyerek, elde edilen başarılardan dolayı öğrencileri tebrik ettiler. Kutlama programında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Her yıl sınav sonuçlarından sonra başarı elde eden öğrencilerimiz ve velilerimiz de bir araya gelerek bu töreni düzenliyoruz. Bir yıl boyunca velilerimiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz tarafından verilen bir emek var. Biz öğrencilerimize inanıyoruz, onlarda başarıya inanıyorlar ve neticesinde her yıl artan bir ivme ile kurs merkezimiz güzel neticeler elde ediyor. Bu yıl TEOG'da % 87, LYS sınavlarında % 85 lik bir oranla bir başarı elde edildi. 2004 yılından bugüne ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sloganı ile yola çıkan bu hizmet bugüne kadar 10 bin öğrencimizin gelecek hayallerine ulaşmasında köprü olmuş. Bu çok güzel bir rakam. 2015 yılında bir ara vermiştik bir yıllık çeşitli gerekçeleri vardı. Biz Narbem Kurs merkezimiz için fiziki anlamda katkımızı sunuyoruz ama yeniden merkezin ayağa kalkması yeniden bu hizmetin sizlere sunulması en büyük katkıyı da değerli kaymakamımız Hayrettin Çiftçi ve onun ekibi gerçekleştiriyor. Biz Sizler adına tüm veliler adına öğrencilerimiz adına değerli kaymakamımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. TEOG ve Üniversite sınavlarında başarı elde eden ve bizi gururlandıran siz değerli öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor değerli öğretmenlerimizi ve bize güvenerek bizimle birlikte Yol alan değerli velilerimizi, bu başarının gerçekleşmesinde değerli katkıları olan Kurs Merkezi müdürümüzün bir kez daha kutluyorum başarılar diliyorum” dedi.

Seve seve eğitim için destek oluruz
Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi kutlama programı öncesi bir konuşma yaparak Üniversite kazanan öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Çiftçi “ Narlıdere’de göreve geldiğim ilk günlerde karşılaştığım ama en çok önemsediğim bir sorundu Narbem. Konu eğitim olunca tabi her şeyi göze alarak bu kurumun açılması için elimizden geleni yaptık Tabii ki bu konuda aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu ve çok güzel yaptığımızı sizlerin başarıların sonuçlarını gördükçe daha da iyi anlıyoruz. Şimdi siz daha üniversiteye yeni adımlar atacaksınız. TEOG’u kazananlar meslek liselerine ilk adımlarını atacaklar. inşallah üniversitede Tabii çok ciddi ve tutarlı ve çalışma programı olmanız gerekir . Üniversite hayatı çok ciddi disiplinli tutarlı ve Sürdürülebilir bir çalışma programı ortaya koymanız gerekir. Üniversite’de şartları çok ağırdır hiçbir şekilde ailenize güvenerek değil kendi ayaklarının üzerinde durabilir bir birey olarak eğitim hayatımızı sürdürmemiz gerekir ailenizi tabii ki elinden gelen desteği verecektir. Üniversitede okumak çok kolay değildir. Ben sizlerei üniversiteye başlayan, üniversiteleri şehir dışında olanlar için bizim sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfımız var. Oradan gelir düzeyi yetersiz olan öğrencilere destek vermek istiyorum. İhtiyaçı olan öğrenciler bize başvurursa seve seve eğitim için destek oluruz. İnşallah üniversite Hayatınızda hiç hayatında öğrencilerimiz başarılı olur ve herkese başarılar ve mutluluklar diliyorum.dedi.

Pasta Keserek Kutladılar
Eğitimde fırsat eşitliği amacı ile kurulan NARBEM’de ücretsiz eğitim gören ve bu yıl üniversiteyi kazanan öğrenciler, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Meclis Salonunda ki kutlamaya katılan Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kolçak, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Yılmaz, NARBEM Kurs Merkezi Müdürü Binali Gül, öğretmenler ve öğrenciler ve veliler NARBEM’in 15. Yılı ve TEOG ve Üniversite sınavlarında başarı elde eden öğrencilerin başarılını kutlamak için birlikte pasta kestiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv