Narlıdere Belediye işçilerine çifte bayram

  • 0
  • 582
Narlıdere Belediye işçilerine çifte bayram
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, Belediye meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları ile beraber 1 Mayıs kutlamaları için sabahın erken saatlerinde belediye atölyeler müdürlüğünde bir araya geldi.  Başkan Batur’un 1 Mayıs sabahı işçilere verdiği müjde ile işçiler çifte bayram yaşadılar.


Özveriyle çalışmamız gerekiyor
Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Bir Mayıs kutlamaları için belediye atölyeler müdürlüğünde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Abdül Batur, işçilerin ‘Yoksulluk, işsizlik, adaletsizlik ve vicdansızlığı alkışlıyoruz’ diyerek başlattığı alkışlı protestoya katıldı. Bütün garaj işçilerinin katılımı ile gerçekleşen alkışlı protesto sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Batur, yaklaşan seçimlerin önemine deyindi. Batur “ Ülkenin kaderini tayin edecek ve yaşanan tüm olumsuzluklara dur diyebilecek bir seçim süreci var önümüzde. Bu süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım. Sizlerin emekleri çok önemli. Yaptığınız işlerle, hizmetlerle çok önemli bir görevi gerçekleştiriyorsunuz. Görevini yerine getirmek için canla, başla çalışan tüm işçi kardeşlerimi Narlıdereliler adına canı yürekten kutluyor teşekkür ediyorum. Yaklaşan seçimler için çok daha özverili çalışmamız gereken bir sürece giriyoruz. İşçi kardeşlerimin her zaman olduğu gibi bu süreçte de aynı özveri ile çalışacağına eminim” dedi.

Batur’dan Müjde
Başkan Batur konuşması sırasında işçilere sürpriz yaprak çok önemli bir açıklamada bulundu. Batur “Bugün bayram, işçinin bayramı. Madem bugün bayram, bugüne daha coşkulu bir hale getirelim. Ben bugün size bir söz vereceğim. Bu alandaki herkes bilir bu sözü. Benden size Batur sözü, Narlıdere Belediyesinde bu dönem sendikasız çalışan hiç kimse kalmayacak. Şirket ve taşeron olarak çalışan herkes sendikalı olacak” dedi. Konuşmalarında ardından halaylar çekildi ve işçilerin oluşturduğu büyük kalabalık sloganlara atarak atölyeler müdürlüğünden, eski belediye binasına yürüdü.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv