Narlıdere Belediyesi’nden can dostlara yuva

Sahipsiz sokak hayvanlarının bakımı ve yaşam şartlarını iyileştirmek konusunda çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçenin 12 farklı noktasına 'kedi evi' yerleştirdi. Başkan Ali Engin “Can dostlarımızın daha rahat koşullarda yaşaması için çaba gösteriyoruz. Sizler de bir kap su ve mama vermeyi ihmal etmeyin” dedi.

  • 0
  • 483
Narlıdere Belediyesi’nden can dostlara yuva
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sahipsiz sokak hayvanlarının bakımı ve yaşam şartlarını iyileştirmek  konusunda çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçenin 12 farklı noktasına 'kedi evi' yerleştirdi. Başkan Ali Engin “Can dostlarımızın daha rahat koşullarda yaşaması için çaba gösteriyoruz. Sizler de bir kap su ve mama vermeyi ihmal etmeyin” dedi.

12 FARKLI NOKTAYA YERLEŞTİRİLDİ
Can dostların yaşam standartlarını artırmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına modern kedi evleri yerleştirdi. Kedi popülasyonunun fazla olduğu mahallelere, ilk etapta 12 adet konulan kedi evleri, hayvan severlerin de beğenisini kazandı.

“KEDİ EVLERİNİN SAYISI ARTACAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Zorlu pandemi döneminden can dostlarımız da bir hayli  etkilendi. Bizler de onlara sıcak bir yuva vermek amacıyla çalışıyoruz. Bu yuvalar sayesinde olumsuz hava şartlarından ve türlü sıkıntılardan bir nebze olsun korunmuş olacaklar. Sizler de kapınızın önüne bir kap su ve mama koymayı ihmal etmeyin” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv