Narlıdere Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Narlıdere Belediyesi ile Belediye İş İzmir 2.Nolu Şube ile arasında gerçekleşen ve 154 belediye işçisini kapsayan 2018-2020 yılı toplu iş sözleşme töreni Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi düğün salonunda gerçekleştirildi.

  • 0
  • 360
Narlıdere Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi ile Belediye İş İzmir 2.Nolu Şube ile arasında gerçekleşen ve 154 belediye işçisini kapsayan 2018-2020 yılı toplu iş sözleşme töreni Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi düğün salonunda gerçekleştirildi. Narlıdere Belediyesinin 154 işçine yönelik iyileştirmeleri kapsayan sözleşmenin imza törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,  Belediye-İş Sendikası İzmir 2 No’lu Şube başkanı Metin Şanlı, Narlıdere CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, CHP İzmir İl yönetiminden Çetin Özdemir, Hacer Taş, Ulaş Gül, Volkan Gürboğa ile Narlıdere Belediye meclis üyeleri, Narlıdere Mahalle Muhtarları, Belediye İş İzmir 2 Nolu şube’ye bağlı İzsu İzbelkom, Kemalpaşa, Seferihisar, Menderes belediye temsilcileri ve Narlıdere belediyesi çalışanları katıldı.
 
Gururla ve onurla söylediğimiz İstiklal Marşımız tartışılamamaz
Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi düğün salonunda gerçekleştirilen toplu sözleşme töreni işçilerin İstiklal marşına yöneltilen eleştirilere tepki olarak hep bir ağızdan yüksek sesle okunması ile başladı. Sözleşme töreninde bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,  %22’ye varan iyileştirmeler oranı ve %15 sosyal paketler’de yapılan artış ile İzmir’de en iyi artışın Narlıdere Belediye emekçilerine uygulamaya çalıştıklarını ifade eden Batur, emekçilere hak ettiklerini vermenin çok önemli olduğunu ifade etti. Batur “Cumhuriyet’imizin tüm kazanımlarında olduğu gibi ulusumuzun kurtuluşunu yaşanan tüm acıları, kayıpları ve kazanımlarımızı her söylediğimizde bize hatırlatan en büyük ortak değerlerimizden biri olan İstiklal Marşı’nında toplumun genetikleri ile oynamak isteyenlerin hedefi haline geldiğini üzülerek görüyoruz. Her zaman gururla ve onurla söylediğimiz ve iftihar ettiğimiz İstiklal Marşımız böylesine bir tartışmanın içinde olmasını kabul etmiyoruz. Sanki ülkenin başka hiç bir sorunu yokmuş gibi sanki istiklal marşı sorunmuş gibi bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılması anlaşılır bişey değildir. Hepimiz için şu anda Türkiye’nin geleceği için 2019 tarihi büyük önem taşımaktadır. Hepimizin çocuklarımızın, torunlarımızın,ülkemizin geleceği için tek yapmamız gereken inanarak, azmederek hiç durmadan çalışmak. Özellikle bugün bu salonu dolduran emekçi kardeşlerimize bir kez daha minnettarlığımı belirtmek istiyorum. İsteidğimiz kadar masaüstünde planlıyalım eğer işçi kardeşlerimiz mahallede, sokakta bunu en iyi şekilde uygulmazsa, tüm güçleriyle Narlıderemizi temiz, yeşil ve güzel bir hale getirmek için çaba göstermezse yaptıklarımızın hiç bir önemi kalmaz ve bir netice alamayız. Bu yüzden en büyük görev siz değerli emekçi kardeşlerime düşüyor. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada bana bu desteği vereceğimden şüphem yok ve bu yüzden toplu sözleşme ile alacağınız zamlar ananızın ak sütü gibi helal olsun. Bu yıl sadece bizi üzen adam gibi adam Ahmet Mutuoğlu olmadan bir sözleşme gerçekleştirmiş olmamız. Sözleşme görüşmeleri sırasında arkadaşlarımız için bir puan’da Ahmet Mutuoğlu için istediler tabiki onları kırmadık. Değerli emek dostu ve sendikacı Ahmet Mutuğlunu burdan bir kez daha saygıyla anıyorum” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv