Narlıdere’ye ‘yeşil merkez’

İlçe merkezindeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara yeni sosyal yaşam alanları kazandırmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Çamtepe Mahallesi’nde, toplam 9 dönümlük alanda sürdürülen sağlıklaştırma projesini tamamladı

  • 0
  • 684
Narlıdere’ye ‘yeşil merkez’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İlçe merkezindeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara yeni sosyal yaşam alanları kazandırmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Çamtepe Mahallesi’nde, toplam 9 dönümlük alanda sürdürülen sağlıklaştırma projesini tamamladı. Başkan Ali Engin “Narlıdere için yeni bir sosyal yaşam alanı yarattık, heykellerle süsledik. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
 MERHUM MUHTARIN ADINI TAŞIYACAK
 Hayata geçirilen proje kapsamında; Demokrasi Meydanı- Barış Sokak ve Pazaryeri üçgeninde yaklaşık 6 bin metrekarelik yeni yeşil alan yaratıldı. Aydınlatma sistemleri, kent mobilyaları ve heykeller ile modern ve yeşil bir ilçe merkezi oluşturuldu. İlçe merkezinde oluşturulan yeşil aks, yapım çalışmaları tamamlanan Bisiklet ve Yaya Yolu Projesi’ne de entegre edildi. Proje, modern heykel örnekleri ile süslendi. Çamtepe Mahallesi’nin merhum muhtarı Hüseyin Serbeş’in adını taşıyacak olan park, ay sonunda, pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek törenle kullanıma açılacak.
 
“HEDEF DAHA YEŞİL NARLIDERE” 
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’nin merkezinde yepyeni bir sosyal yaşam alanı yarattık. Daha yeşil bir Narlıdere hayalimiz var. Merhum muhtarımız Hüseyin Serbeş’in ismini taşıyacak proje bu nedenle önemli. Yeşil doku, modern heykeller ve yürüyüş yolu entegrasyonuyla Narlıderemiz için yeni bir çekim merkezi yarattık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv