Narlıdere’de 1 Mayıs Coşkusu

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı her yıl olduğu gibi Narlıdere’de düzenlenen etkinliklerle de kutlanıldı.

  • 0
  • 312
Narlıdere’de 1 Mayıs Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı her yıl olduğu gibi Narlıdere’de düzenlenen etkinliklerle de kutlanıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs coşkusunu emekçiler ve örgütlü mücadele temsilcileri, Sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte daha Narlıdere geneline yaymak için bu yıl ilk defa Mithatpaşa Caddesinde ‘Emek Yürüyüşü’ düzenledi.

Yaşasın 1 MAYIS
Narlıdere’de emeğin ve emekçilerin bayramı 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında işçiler, emekçiler, örgüt ve sendika temsilcileri Narlıdere Belediyesi hizmet binası önünde toplandılar.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri,  İzmir Belediye İş 2 nolu şube Başkanı Metin Şanlı ve sendika temsilcileri, Tüm Yerel-Sen, İşçi ve Memur Sendika temsilcileri, Belediye işçi ve Memur temsilcileri, Belediye ve Narbel şirketi çalışanları katıldı. Halaylarla, sloganlarla Narlıdere Belediye Hizmet binası önünde toplanan kalabalık Mithatpaşa Caddesi üzerinden Ilıca Mahalle muhtarlığına kadar yürüyüş bayraklar, sloganlar ile birlikte devam etti. Balkonlarından ve işyerlerinden emekçilerin yürüyüşüne destek olan Narlıdere’liler bayrakları ve alkışları ile emekçilere eşlik etti. Ilıca Mahalle Muhtarlığının bulunduğu Narkız parkına kadar devam eden ‘Emek Yürüyüşü’ burada son buldu. Yürüyüşe katılanlara bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yürüyüşe katılan emekçilere‘ 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramınız kutlu olsun dedi. Başkan Batur “ Narlıdere her zaman bir başka. Yaptığımız tüm çalışmalarda Narlıdere’nin tüm Türkiye çapında tanınır hale gelmesinde en önemli unsurlardan bir tanesi Emekçi kardeşlerimdir. Ben buradan hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün farklı bir anlayışla alanlardayız. Biliyorsunuz önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Türkiye’nin ve doğal olarak hepimizin geleceği için çok önemli bir seçim arifesindeyiz. 24 Haziran karanlığın biteceği ve aydınlığın yeniden yükseleceği bir gün olacağına tüm kalbimle inanıyorum. 80’li yıllarda Türkiye’de 4 milyona yakın sendikalı arkadaşımız vardı. Bugün 80 milyonuz sendikalı işçi sayısı 1.7 milyona düştü. Onlara bu zulümü hak görenlere İşçi ve emekçi cephesi 24 Haziranda sandıkta vereceği mesajı çok iyi biliyor. 24 Haziran bambaşka bir gün olacak. Artık biz kazanacağız. Hak, hukuk ve Adalet diyenler kazanacak. Cumhuriyet diyenler kazanacak. Mustafa Kemal Atatürk diyenler kazanacak. Yani biz kazanacağız. İşçinin ve emekçinin yanında, Hak, hukuk ve Adalet peşindeyiz, Yaşasın 1 MAYIS” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Karabağlar’daki 58 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Arşiv