Narlıdere'de 29 Ekim coşkusu

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yılı kutlamaları sebebi ile Demokrasi meydanında ve Narlıdere şehitliğinde törenler düzenledi.

  • 0
  • 923
Narlıdere'de 29 Ekim coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yılı kutlamaları sebebi ile Demokrasi meydanında ve Narlıdere şehitliğinde törenler düzenledi. Narlıdere Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet balosu ile başlayan Cumhuriyetin 93. Yıl kutlama programı bugün gerçekleştirilen resmi törenlerle devam ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine armağanı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak için Demokrasi meydanında düzenlenen törenlere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil toplum örgüt temsilcileri ve dernekler ile Narlıdereli vatandaşlar katıldı.

Resmi çelenk sunum törenin ardından Narlıdere Şehitliğine geçildi. Şehitlerimiz için gerçekleştirilen saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından şehir kabirlerine karanfiller bırakıldı. Resmi törenlerin hemen ardından ise Narlıdereli dernekler, STK’lar, muhtarların, belediye meclis üyeleri ve Narlıdereli vatandaşların katıldığı Cumhuriyet bayramı sebebi ile hazırlanan Atatürk anıtına çelenk sunum törenine geçildi. Çelenklerin sunulmasının ardından Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur; tören şeref defterine günün anlam ve önemini belirten yazısını yazarak imzaladı 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv