Narlıdere’de ‘mesafeli’ bayramlaşma

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, belediye çalışanlarının bayramını kutladı. Sosyal mesafe ve maske kuralı gözetilerek gerçekleştirilen kutlama programında; sağlık, huzur ve birlik mesajları verildi. Başkan Engin “Yeter ki sağlığımız iyi olsun, aşamayacağımız sorun yok. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

  • 0
  • 309
Narlıdere’de ‘mesafeli’ bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, belediye çalışanlarının bayramını kutladı. Sosyal mesafe ve maske kuralı gözetilerek gerçekleştirilen kutlama programında; sağlık, huzur ve birlik mesajları verildi. Başkan Engin “Yeter ki sağlığımız iyi olsun, aşamayacağımız sorun yok. Bayramımız kutlu olsun” dedi

KATLARI TEK TEK GEZDİ

Ramazan Bayramı için ilk kutlama şantiye tesislerinde gerçekleşti. Başkan Ali Engin; Temizlik, Fen İşleri ve Park-Bahçeler çalışanları ile bayramlaştı. Programa; CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı ve meclis üyeleri de katıldı. Program süresince sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi. Başkan Engin, belediye binasında ve şirket binasında da katları tek tek gezerek personelin bayramını kutladı.

“GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Zor bir süreçten geçiyoruz. Gönül ister ki bayramın coşkusunu doyasıya yaşayalım! Ama önemli olan sağlık. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun, aşamayacağımız sorun yok diye düşünüyorum. Yine güzel günler göreceğiz, merak etmeyin. Sizlere, ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve birlik içinde bir bayram diliyorum” dedi. CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun ve Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı da çalışanların bayramını kutladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv