Narlıdere’nin gurur kaynağı Narbem

  • 0
  • 1.116
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi dershanesi Narbem, bu yılki üniversite sınavlarında yakaladığı %74’lük başarı ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Büyük başarı
Narlıdere Belediyesinin 2002 yılında dar gelirli ailelerinin öğrencilerine eğitimde eşitlik fırsatı vermek maksadı ile Kurulan Narbem dershanesi, her yıl elde ettiği başarılı sonuçlara bu yılda bir yenisini ekledi. 2011-2012 üniversite sınavlarına Narbem’de hazırlanarak giren 150 öğrenciden 110’u istediği bölümlere yerleştirilmeye hak kazandı. Narbem 2011-2012 üniversite sınavlarında yakaladığı  %74’lik oran ile başarılı bir eğitim yılına daha imza attı.  Narlıdereli gençler Adnan Menderes Üniversitesi, Ege Üniversitesi,  Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi gibi Türkiye’nin büyük ve başarılı üniversitelerinde eğitim görmeye hak kazandılar.
 
Sadece desteğe ihtiyaçları var
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “2002 yılından kurduğumuz Narbem dershanesi, kuruluş amacı olan ihtiyaç sahibi olan başarılı öğrencilere, eğitimde eşitlik imkânı sunma ilkesine devam ediyor. Narlıdere’nin başarılı, zeki ve sadece desteğe ihtiyacı olan gençlerine önlerini açacak, başarılı bir birey olmasını sağlayacak eğitim fırsatını sunmak bizim için en büyük gurur kaynağı. Zaten Narlıdere’nin başarılı gençleri sınavlar sonrasında aldıkları başarılı sonuçlar ile bizim bu ilgimize en güzel şekilde cevap vererek, ne kadar güzel ve hayırlı bir iş yaptığımızı bizlere bir kez daha hatırlatıyorlar. Narbem’de eğitim gören tüm genç arkadaşlarımı, kutluyor, önlerine açmaya çalıştığımız aydınlık, ilkeli ve doğru yoldaki yolculuklarında başarılar diliyorum” dedi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Yapay zeka, yasasını bekliyor

Yapay zeka ile herkes için tarım mümkün

Kalite çıtası yükseldi

Vize sorunu geçici bir süreç

Arşiv