Nebulizatörler kısa sürede deprem bölgesinde

Narlıdere Belediyesi ekipleri, Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailelerine acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri kısa sürede ulaştırmayı başardı.

  • 0
  • 163
Nebulizatörler kısa sürede deprem bölgesinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tüm Türkiye’de afet seferberliği sürerken Narlıdere Belediyesi de afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak için bölgeye giden belediye ekipleri, depremle sarsılan Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailelerine acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırdı.

Narlıdere Belediyesi’nin deprem bölgesine yönelik yardım çalışmaları aralıksız sürerken Pınar Yaşar isimli bir vatandaş belediye ekiplerine ulaşarak Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse’nin acil olarak nebulizatöre ihtiyaç duyduğunu iletti. Temin ettikleri nebulizatörleri kendi imkânlarıyla Hatay-Antakya’da yaşayan aileye ulaştırmayacaklarını ifade eden Pınar Yaşar, Narlıdere Belediyesi’nden yardım talep etti. İlk olarak Gaziantep’e gitmeyi planlayan ekipler, hastalara nebulizatörleri ulaştırmak için rotasını Hatay-Antakya’ya çevirmeye karar verdi. Narlıdere’den yola çıkan araç zamanla yarışarak nebulizatörleri kısa sürede Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailesine teslim etti.

BAŞKAN ENGİN: EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “Narlıdere’mizde her bir insanımız özveriyle deprem bölgesine yardım edebilmek için canını dişine takıyor. Bölgeye jeneratör ve acil ihtiyaç malzemesi götürmek için yola çıkan ekibimiz de kistik fibrozis iki yurttaşımıza acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırdı. Afetzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ekiplerimize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki dayanışma ile bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

“AİLEYE EN KISA SÜREDE ULAŞTIK”
Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Kaan Köfteci, Narlıdere’den yola çıkmadan önce ilk hedeflerinin Gaziantep olduğunu ifade ederek, “Afet bölgesine jeneratör ve acil ihtiyaç malzemesi göndermek için yola çıkmak üzereydik. Bir vatandaşımız bizlere ulaşarak Hatay Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası iki yakının acil olarak nebulizatöre ihtiyaç duyduğunu ancak, kendilerinin ulaştırma imkânı olmadığını söyledi. Biz de bu nedenle rotamızı değiştirerek G.Antep yerine Hatay-Antakya’ya gitmeye karar verdik ve gidebildiğimiz en kısa sürede nebulizatörleri aileye teslim ettik. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv