Niğdeliler Hasret Giderdi.

  • 0
  • 616
Yazı Boyutu:

NiğdelilerYardımlaşma ve Kültür Derneği’nin yeni üyelerle tanışma ve kayaşma amacıyla Bornova Anemon EgeSağlık otelinde bir gece düzenledi. 

İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Milletvekili Alaattin Yüksel, AKPMilletvekili Hamza Dağ, TBMM eski parlamenterlerinden Devlet eski BakanıAkın Gönen ile Bornova CHP Belediye Başkan adayı Olgun Atilla, Bornova AKPBelediye Başkan adayı İlhan Kaya, Bornova MHP Belediye Başkan adayı ErolBahtiyar, Konak MHP Belediye Başkan adayı Adil Özyiğit, İZSİAD Yönetim KuruluÜyeleri, Sivas Dernekleri Federasyon Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kırşehirliler Dernek Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yönetim kuruluüyeleri ile İzmir’de yaşayan Niğdeliler katıldı.

DernekBaşkanı0 Dr.Okan Günel’in açış konuşması ile başlayan gecede İzmir BüyükşehirBelediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel birerkonuşma yaparak Niğdelileri selamladı.
NiğdelilerYardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Dr. Okan Günel, derneğimize kayıtlıNiğdeliler'in sayısının 3.600’e ulaşırken İzmir’de yaşayan Niğdelilerin sayısının sa 50.000 kişiyi aştığını belirtti. Niğdeliler Derneği olarak yaptıklarıçalışmalar ve etkinlikler ile ilgili bilgi verdi.

Niğdelilerinhasret giderdikleri geceye, Türk Sanat ve Türk Halk müziği sanatçıları seslerive sazları ile renk kattılar. İzmir’de yaşayan Niğdeliler unutulmaz bir gecegeçirdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv