Nurettin İçin “Biz de Varız !” Dediler.

İzmir Atletizm Spor Kulübü, Nurettin Yamaç'a desteklerinden dolayı İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur'u makamında ziyaret ederek,  teşekkür plaketi verdi. ​​​​​​​

  • 0
  • 745
Nurettin İçin “Biz de Varız !” Dediler.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Atletizm Spor Kulübü, Nurettin Yamaç'a desteklerinden dolayı İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur'u makamında ziyaret ederek,  teşekkür plaketi verdi.

Geçtiğimiz günlerde Karabağlar Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden, 10 yaşında 165 kilo olan Nurettin Yamaç’ı uzman bir ekiple “Sağlık Bakanımızın ve Valimizin Selamını getirdim, senin için ne yapabiliriz” kapsamında evinde ziyaret eden İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur, Uzmanlarımıza göre bu yaş grubunda obezite cerrahisinin heyeti tehlike arz ettiğini, Nurettin’in hastaneye yatırılarak ilaç diyet ve egzersiz ile kontrol altına alınacağını, şu anda hastaneye yatmak istemeyen Nurettin’in Psikologlar ile görüşmesi neticesinde bu düşüncesinin de olumlu yönde değişeceğini belirtmişti.

İzmir Atletizm Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Tartılacı, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Dilden Göksoy ve Şeref Çetinalp, Nurettin Yamaç’a sahip çıktıkları için Sağlık Bakanlığı’na ve birebir evinde ziyaret eden, Nurettin’in yalnız olmadığını hissettiren İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur’a içten teşekkürlerini ifade etmek için teşekkür madalyası sundular.
Nurettin Yamaç için İzmir Atletizm Spor Kulübü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Tartılacı “sağlık açısından uygun görülen çerçevede, bizler de Nurettin’in yanında olmaya hazırız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv