Ödemiş'e Yakışan Bir Gençlik Merkezi Yapılıyor

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

  • 0
  • 425
Ödemiş'e Yakışan Bir Gençlik Merkezi Yapılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait Birgi Yolu üzerinde bulunan 22 bin 550 metrekare alanda inşası devam eden Gençlik Merkezi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Basketbol sahası, tenis kortu, kütüphane, kafeterya gibi  eğitim ve spor alanında gençlerin birçok ihtiyacını karşılayacak Gençlik Merkezi’nin 2018’in ilk aylarında tamamlanması planlanıyor.  İnşaat alanında çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler alan Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Başkanımız Mahmut Badem’in seçim çalışmaları kapsamında yer alan projelerden biri de Gençlik Merkezi’ydi.  İnşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor. Hayırlı olsun” dedi. 
 
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv