Öğrenciler ve annelerinden dayanışma örneği

  • 0
  • 539
Öğrenciler ve annelerinden dayanışma örneği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için açtığı Dost Market’e yapılan bağışlar her geçen gün artıyor. Daha önce başlattığı; “Bir paket kendime, bir paket Dost Market’e” kampanyası ile bu önemli projeye sahip çıkan Eraslan Vakfı Özel Ege Lisesi, Okul Aile Birliği öncülüğünde bu kez bir kermes düzenledi. Başkan Olgun Atila, Kermes’ten elde edilen gelirle alınan gıda malzemelerini Dost Market’in raflarına yerleştiren öğrencilere teşekkür belgesi verdi. Aynı şekilde Yönder Koleji öğrencileri de harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları kırtasiye malzemelerine Dost Market’e bağışladı.

Eraslan Vakfı Özel Ege Lisesi ve Okul Aile Birliği, Dost Market’e destek amacıyla bir kermes düzenledi. Büyükpark içerisindeki Kermes’te öğrenci velilerinin yaptığı yemekler satıldı. Bornovalılar, yaprak sarmasından çiğ köfteye, çeşit çeşit böreklerden keklere kurabiyelere, birbirinden lezzetli ev yemeklerine büyük ilgi gösterdi. Kermes’te satış yapan öğreciler, böylesi bir sosyal projenin içerisinde yer almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Onların yanında yer alan anneleri ve öğretmenleri ise Dost Market’in örnek bir proje olduğunu ifade etti.

Daha önce başlattığı; “Bir paket kendime, bir paket Dost Market’e” kampanyası ile de Dost Market’e destek olan öğrenciler, Kermes’ten elde edilen gelirlerle alınan temel gıda maddelerini kendi elleri ile raflara yerleştirdi. Aynı şekilde Yönder Koleji öğrencileri de harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları kırtasiye malzemelerine Dost Market’e bağışladı. Tüm Bornovalıların Dost Market’e sahip çıkarak dayanışma ve paylaşma konusunda örnek olduğunu ifade eden Başkan Atila, öğrecilere teşekkür belgesi verdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv