Öğrencilerimiz Atanın Huzurunda

  • 0
  • 584
Öğrencilerimiz Atanın Huzurunda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Fatih Koleji Liseleri 11 ve 12. sınıf öğrencileri Ankara’ya yaptıkları Üniversiteleri tanıma gezisinde ilk önce Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çelenk koydular, saygı duruşunda bulundular.  Ziyarette Anıtkabir de vatani görevini yapan İzmir Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu bir askerin eşlik ederek öğrencilere bilgiler vermesi de gurur kaynağı oldu.

Anıtkabir ziyaretinde öğretmen ve öğrenciler adına İFK Liseler Müdürü Ayşegül Sabuncu Anıtkabir ziyaret defterine şunları yazdı: Sevgili Atam; Cumhuriyetimizin 92. Yılında öğretmen ve öğrencilerimle birlikte huzurunda olmaktan onur duyuyor ve çok heyecanlanıyorum. Açtığın yolda gösterdiğiniz hedeflere hiç durmadan yürüyeceğimize ant içtik. Bu hedeflere ant içen gençler yetiştirdik ve yetiştireceğiz. Ruhun şad olsun.”
Ankara’da 2 gün boyunca ODTÜ, Hacettepe, Bilkent, TOBB Üniversitelerini ziyaret eden öğrenciler bilgiler aldılar. Daha sonra Eskişehir’e geçen grup burada Anadolu Üniversitesini de ziyaret ettiler. Ankara ziyaretleri sırasında İzmir Fatih Koleji mezunu olan ve Ankara’da üniversite eğitimi gören Ege Balaban ve Beril Kocaoğlu da öğrencilerimize rehberlik ederek üniversitelerini tanıttılar. Öğrenciler Eskişehir’e de hayran kaldılar.

 

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv