Oktay Vural’dan Bayraklı’ya teşekkür ziyareti

  • 0
  • 903
Yazı Boyutu:

MHP Grup Başkanvekili  Oktay Vural ve İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ve teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Binasında gerçekleşen ziyarette MHP Grup Başkanı vekili Oktay Vural, İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. İlk Konuşmayı yapan Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine tek tek teşekkür etti.
 
BAYRAKLI’DA ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA VAR!
MHP Grup Başkan vekili Oktay Vural ise “Bayrak Mitingi” kapsamında il başkanlığı ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiğini vurgulayarak başladığı konuşmasında “mitinge gelen iradeyi sandığa yansıtmamız lazım” dedi.  “Bu mitingi çevremizin bize verdiği güveni sandığa yansıtmak için çalışacağız” diyen Vural konuşmasını şöyle sürdürdü; Çünkü siz nabzın attığı yersiniz. Gücün olduğu yersiniz. Bütün bu gidişata hayır diyen bitek biz kaldık. Bütün herkes bize bakıyor. Dolayısıyla hepsini herkesi kucaklayarak iradeye dönüştürmemiz lazım. Sonuçta mitingi yaptık. Oraya gelen iradeyi MHP iradesine dönüştürmemiz gerekiyor. Bayraklı’dan çok güzel mesajlar geliyor. Bayraklı’da çok güzel çalışmalar oluyor. Güzel çalışınca da insan keyfine varamıyor açıkçası. İşin keyifli de zaten burada. Bayraklı’da birlik ve beraberlik olunca çalışınca bunlar oluyor.
 
BAYRAKLI EN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARIMIZDAN
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il Başkanı Necat Karataş ise yaptığı konuşmada miting öncesi ve sonrası yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bayraklı İlçe Teşkilatının çok güçlü ve aktif bir teşkilat olduğu için İlçe Başkanı Taşkın Işık ve ekibine teşekkür eden Karataş, mitinge verdikleri destek içinde ayrıca teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv