Okula dönüşe Kral Şakir’in yeni bölümleri ve yarışma ile kutlama

Eğlenceli çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network, okuladönüşü Kral Şakir’in yeni bölümleri vebüyük ödüllü bir yarışma ile kutluyor.

  • 0
  • 2.919
Okula dönüşe Kral Şakir’in yeni bölümleri ve  yarışma ile kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Eğlenceli çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network, okuladönüşü Kral Şakir’in yeni bölümleri vebüyük ödüllü bir yarışma ile kutluyor. 21 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında www.cartoonnetwork.com.tr adresinde yapılacak yarışmayla çocuklar birbirindenfarklı Kral Şakir ürünlerinin olduğu okula dönüş paketinin sahibi olabilecek.Bunun yanında Kral Şakir’in en yeni bölümleri Cartoon Network televizyonkanalında, Fil Necati’nin eğlenceli Youtuber olma maceraları ise CartoonNetwork’ün Youtube kanalında çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Cartoon Network’ün ilk yerli çizgi filmi KralŞakir, birbirinden güzel sürprizlerle okul sezonuna ‘Merhaba’ diyor. Çocukları www.cartoonnetwork.com.tr adresinde 21 Eylül-11Ekim tarihleri arasında Kral Şakir Okula Dönüş Yarışması bekliyor. Yarışmada 5 kişi;Kral Şakir oyuncakları, okul çantası, kalemlik, 8’li okuma kitabı seti vekırtasiye seti, defter, suluk, beslenme kutusu, nevresim takımı, sweatshirt,kodlama oyunundan oluşan büyük okula dönüş paketi hediyesini kazanma şansıyakalayacak. Bu hediyelerin yanı sıra tam 50 kişi Varol Yaşaroğlu imzalı posterve çıkartma kazanacak.

Cartoon Network’ün Kral Şakir sürprizleriyarışmayla bitmiyor. Kral Şakir’in yepyeni maceraları hafta içi 18.00’de, hafta sonu ise kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 14.00’te çocuklarla buluşuyor.

Fil Necati’nin Yeni Videoları Cartoon Network’ün Youtube Kanalında
Kral Şakir’in yakın dostu Fil Necati de boşdurmuyor! Fil Necati, Cartoon Network’ün Youtube kanalında yeni videolarıyla Youtuber olarak çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Kendisini Youtube’un gurmesi olarak tanıtan Fil Necati, “Ters düz takla, düşmanı hakla, boş boş durma videomu like’la” diyerek selamladığı takipçileri için birbirinden güzel içerikler hazırlıyor. Youtuber Necati’nin birbirinden komik videoları her cumartesi Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında ve www.cartoonnetwork.com.tr adresinde çocuklarla biraraya geliyor.

Varol Yaşaroğlu: Kral Şakir CartoonNetwork’te Çocukları Bekliyor
Cartoon Network’ün Türkiye’deki ilk yerli çizgi dizisi Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, “Kral Şakir Cartoon Network ekranlarından yükselen ve Türkiye’nin dünyaya açılan bir milli kahramanı oldu. Yeniokul döneminde Kral Şakir yeni yarışmalar ve yeni bölümleriyle yine çocuklarla olacak. Çocukları Cartoon Network’te bekliyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Avrupa’dan saygın ödül

İzmirli Liseliler İyilik Hareketi Başlattı

İletişimde Minik Adımlar

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kuruluşunun 84.yılında Yukarıköy’de konuşuldu

Müziğin iyileştirici gücü

Arşiv